Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?
Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos
L/21
Én beadattam a Pfizer- t (2hönapja) semmi bajom nincsen. Neked kell eldönteni, ne halgass senkire, hogy beoltatod e magad.
23L
Én is beadatom. Holnap kapom az elsőt, Szputnyikot. Egy órát fogok autózni érte, mert röhejes mód Budapesten nem oltanak be, mehetek Ceglédre. Ki érti ezt?
Amúgy már 3 csaladtagom halt meg benne, egy lélegeztetőgepen, szóval mit veszítetek? Max ha elkapom, enyhébb lefolyású lesz, nem a haláltól félek.
Itt van néhány ok, hogy miért nem bízok bennük és miért nem oltatok:
42 U.S. Code § 300aa–22 - vakcina gyártókat tilos perelni - arra se képesek h vállalják a termékükért a felelősséget? de én azért bízzak bennük?
Európa Tanács, 2021. Január 27-i rendelete, harmadik oldal, 7.3 szakasz
7.3.1. biztosítani, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás NEM kötelező és hogy nem lehet senkit politikai, társadalmi vagy egyéb módon arra kényszerítik, hogy oltsák be magukat, ha maguk nem akarják megtenni;
7.3.2. biztosítani, hogy senkit se érjen hátrányos megkülönböztetés a be nem oltás miatt amennyiben valaki lehetséges egészségügyi kockázatok miatt, vagy csupán azért, mert nem akarnak oltást kapni
Guglizzátok mi a különbség az "FDA Approval" meg az "FDA Emergency Use Authorization" között, mert szerintem sokan nem tudják, hogy a kovid vakcinák nincsenek hivatalosan engedélyeztetve (approval). Amig az injekciók nincsenek approve-olva, addig a kísérleti fázisban vannak, vagyis mindenki aki most sorbaáll a szuriért az az emberi kísérletekben vesz részt. Ami nem baj. Mindenki azt csinál amit akar, de az emberek nincsenek felvilágosítva ez ügyben. Azt hiszik, hogy hagyományos oltást kapnak, holott csak tesztalanyok egy globális emberi kísérletben.
A francia virológus és a Nobel-díjas orvos, Luc Montagnier azt állította, hogy a SARS-CoV-2 - az egész világot megtámadó vírus „ember alkotta”"... na most ha ember alkotta, akkor nem természetes. Ha nem természetes akkor nem pandémiáról van szó, hanem....
56-os
"Kicsit megrendültem ahogy olvastam ezeket a hozzászólásokat." Köszönjük a munkád! Értsd meg mi (legalábbis én) nem azt szajkózóm, hogy nincs tele az intenzív, hanem azt, hogy a mostani vakcinák nem erre lettek kifejlesztve. Itt van rá egy példa és ha megnézed a lejjebb linkelt videót, megérted.
Van egy fegyvered, amit a széfben tartasz, a széf pedig a fiókban. Este az emeleten hallod, hogy valaki lent matat a bejárati ajtónal. Kinyitod a fiókot, kinyitod a széfet, előrántod a stukit és kész vagy megvédeni a házad-családod. Erre való a mostani vakcinák. Fegyver a széfben majd ha jön a betörő.
DE, a virulógus bácsi azt magyarázza, hogy pandémia kellős közepén ilyen vakcinát tömegesen használni, az olyan mintha a támadó már bent lenne a hálószobában és az ágyad végében áll. Mire mész ilyenkor a fegyverrel a fiókban a széfben? Semmire. Mert mire előkapod, a támadó már a nyakadat szorongatja.
52-es
"megnézem lesz e valami mellékhatása nekik. Ha nincs semmi, akkor 2 év múlva beoltatom magam én is." megy az angol? Mert akkor nézd meg ezt a friss videót egyy olyan PhDs virulógustól aki évek óta virusokkal és vakcina készítéssel foglalkozik. Annak ellenére, hogy vakcina-párti, a mostani injekciókkal kapcs. vannak kétségei. Nem is kevés :(
Nem tudjuk, mi van a vakcinában.
Ha beadják és később kiderül, hogy valami gáz van, visszacsinálni már nem lehet. Ez a gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!