Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Koronavirus elleni oltást...

Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?

Figyelt kérdés

Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos

L/21

2021. márc. 12. 05:47
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/194 anonim ***** válasza:
40%

Oké, szerintem mondhatok bármit te akkor sem fogsz bízni az oltásban és a tudosokban mert már eldontotted hogy nem és kész, azért mert csak.

Igen, hetekkel az astra zeneca oltás után meghalt talán 3 ember. Hetekkel! Trombózisban. Ami bármikor bárkivel előfordulhat. (egyébként a covid fertőzés is hajlamosít rá de attól kevésbé félünk mint az oltastol?)

Nem bizonyított hogy bármi köze is lenne hozzá de bevizsgaljak azt a szériát.

Amúgy a fogamzásgátló bizonyítottan hajlamosít a trombozisra azt mégis szedjek a nők, mi? Az ellen senki nem tiltakozik.

Ha valaki meghal covid fertozottkent úgy hogy mellette voltak alapbetegsegei akkor egyesek szerint nem a virusba halt bele hanem a betegsegeibe. Ha valaki meghal oltás után, tuti hogy amiatt halt meg, más nem lehet. Érzed a kettős mércét?

Amúgy én írtam a bárányhimlőt a 81esnek, várom szeretettel a további okos replikajat.

2021. márc. 13. 16:17
 92/194 anonim ***** válasza:
42%

Mi az, hogy azért, mert "csak"? Ember, értelmezd már, amit írtam, ha nehezedre is esik. Vagy te direkt kötekszel? Kettőnk közül pont te vagy az, aki egyoldalúan kommunikál.

"Ha valaki meghal covid fertozottkent úgy hogy mellette voltak alapbetegsegei akkor egyesek szerint nem a virusba halt bele hanem a betegsegeibe. Ha valaki meghal oltás után, tuti hogy amiatt halt meg, más nem lehet. Érzed a kettős mércét?"

Ezzel az állításoddal annyi a bibi, hogy ennek pont az ellenkezőjét mondják és próbálják bizonygatni kb mindenhol... :D

3 ember miatt nem fognak több országban felfüggeszteni egy oltást, amiről korábban 100%-ig azt szajkózták, hogy mindentől véd és teljesen megbízható. De tudod mit? Ha amiatt hülye vagyok, mert nem tetszik ez a fejetlenség, meg a sok mellébeszélés, hát, akkor üsse kő, nem lehet mindenki olyan okos és tájékozott mint te...

2021. márc. 13. 17:02
 93/194 anonim ***** válasza:
28%

Hát szerintem azért mert csak mert én azt nem tartom elfogadható indoknak hogy azért nem tetszik a vakcina mert hetekkel később meghalt pár ember és még nem is bizonyítottak van e összefüggés.

Én nem azt veszem észre hogy az ellenkezőjét szajkozzak. A godeny hívők pontosan ezt a kettős mércét alkalmazzák.

Azért mazsolazgatsz hogy mire tudsz mondani valamit és mire nem. A fogamzásgátló részt például figyelmen kívül hagytad.

2021. márc. 13. 17:19
 94/194 anonim ***** válasza:
68%

#69: Köszi, hogy megosztottad a linket!

Én már öt évvel ezelőtt sem bíztam az oltásokban (van rá okom). Ez a COVID óta nem változott, sőt. Semmiképpen sem fogom magam beoltatni, bízom a saját immunrendszeremben. Ha kötelezővé teszik, akkor nem tudom, mi lesz, egyelőre még reménykedem, hogy nem lesz az.

Kíváncsi vagyok, lesz-e majd később nyilvánosságra hozott statisztika arról, hogy a fertőzött/kórházba illetve lélegeztetőgépre került/elhunyt emberek közül hányan, milyen oltást kaptak. Az is érdekelne, hogy a beoltottak körében a következő években milyen betegségek válnak "furcsa módon" gyakoribbá, mint az oltatlan népességben.

#91: Érdekes az általad említett "kettős mérce". A fordítottja még jellemzőbb, vagyis hogy az oltás miatt nem lehet súlyosan megbetegedni és meghalni, csak a vírus miatt, és persze az ezzel ellentétes híresztelések, beszámolók nem lehetnek igazak.

Amúgy azt olvastam régebben, hogy az USÁ-ban a bárányhimlő elleni oltás bevezetése óta jelentősen megszaporodtak az övsömörös megbetegedések. Csöbörből vödörbe.

2021. márc. 13. 17:23
 95/194 anonim ***** válasza:
39%
Arról mi a véleményetek oltás, vírus pártiak hogy meghalt egy oltás előtt egészséges,38 éves szlovak tanár az Astra Zeneca oltás után pár nappal? Ezt érdekes lesz kimagyaráznotok.
2021. márc. 13. 17:24
 96/194 anonim ***** válasza:
64%
#95 Véletlen egybeesés.
2021. márc. 13. 17:42
 97/194 anonim ***** válasza:
81%
Rossz hírem van: rengetegen meghaltak anak ellenére hogy, beoltották őket, engem is beoltottak, mégsem leszek örökéletű.
2021. márc. 13. 17:50
 98/194 anonim ***** válasza:
78%

#93 Nem mazsolázgatok maximum figyelek rá, hogy ne sértselek meg, de ezután a hozzászólásod után, már be is haragudj, de muszáj megkérdeznem: Nem vagy te egy "kicsit" sötét? Remélem vágod, hogy nagyon rossz embert találtál meg a hülyeségeiddel. Igen, figyelmen kívül hagytam a fogamzásgátlós baromságodat, mert nem erről folyik a vita jelenleg, de te ezt is idekevered. Továbbmegyek: a kötelező oltásokat is idehozhatjuk. SŐT! Úgy kezdtem az egész beszélgetést, hogy "nem gondolom, hogy ki akarják nyírni az embereket". Fogtad?

Egyébként én nem bátorítottam és nem is bátorítok senkit, hogy szedjen fogamzásgátlót, úgyhogy remélem, megnyugodtál. De ha már itt tartunk: amellett nem is kampányolnak ilyen szinten, hogy "szedjél fogamzásgátlót".

Nem vagyok a tudomány ellen és főleg nem vagyok gödényhívő, az is csak össze-vissza hadovál és gyártja a konteókat.

Az viszont igen is régen rossz, ha ennyi idővel az oltások megkezdése után kell kivizsgálni az eseteket. És továbbra is csak ismétlem magamat: nem pár ember miatt fogják ezt megtenni.

2021. márc. 13. 17:52
 99/194 anonim ***** válasza:
31%

#98 annyira biztos nem vagyok sötét mint te.

Ide kevertem a fogamzásgátlót mert nekem van az ismeretségi körömben aki 18 évesen kapott trombózist a fogamzásgátló szedesenek megkezdese után. Úgy hogy nem volt genetikai hajlama rá.

És lehozta a média clickbait címmel? Nem. Lett belőle boszorkanyuldozes a fogamzásgátló ellen? Nem.

Az astra zenecaval meg máglyára mert meghalt három ember.

Már hogy ne vizsgalnak ki 3 emberért? Hatalmas pénz van benne ez pedig rossz reklám még akkor is ha nem igaz. Hülyék lennének hagyni hogy emiatt a konkurens oltasokat vegyék az övékét meg nem.

A fogamzásgátló hatásának nincs hír értéke. A vakcinaenak van. Ez a lényeg. Ezért nem vizsgálják ki az előbbit és ezért vizsgálják ki az utóbbit. Nem azért mert a vakcina amúgy veszélyesebb lenne mint egy mezei fogamzásgátló.

Plusz ott vannak még ugye a perek is. Ha nem vizsgálják ki akkor bárki a hasára uthet és mondhatja hogy a 3 évvel későbbi trombozisom miatatok lett, kártérítést kérek.

De tegyük fel igaz hogy az astra zeneca miatt volt. Ez még mindig csak egy vakcina a sok közül. És még mindig kevesebb a súlyos mellekhatas (pláne a halál) a vakcinatol mint ahányan a covid miatt kerültek súlyos állapotba vagy haltak meg. Nem beszélve a gazdasági hatásairól. Ha mérlegre rakom a dolgokat nekem a vakcina jobban megeri.

2021. márc. 13. 18:14
 100/194 anonim ***** válasza:
36%
#95 edesanyam is megkapta jo par hete. Nem halt bele. Ezt hogy fogod kimagyarazni?
2021. márc. 13. 19:29
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!