Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?
Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos
L/21
106os, a tévedésed abban rejlik, hogy az összes oltást egy kalap alá veszed. Ez hiba.
Gyeremekkori oltásaink mögött több éves (értsd 5,7 akár 10 éves) kutatómunka áll. Továbbá azok nem mRNA vakcinák, hanem a "legyengített kórokozó" verziók.
A piacon lévő kovid vakcinák nincsenek évek óta tesztelve. A piacon lévő kovid vakcinákat éppen most rajtatok tesztelik! A legtöbbjük nem legyengített kórokozót tartalmaz, hanem mRNA technológiát, amit az amerikai FDA eddig még sosem engedélyezett emberi használatra. Most sem a szó hagyományos értelmében van engedélyezve, hanem csakis "emergency use authorization"-t kaptak. Nem ugyanaz!
És hiba az is, hogy 5G meg bilgéc, meg laposföld meg egyéb h.lyeségeket iderángattok és mindenkit, aki nem hajlandó oltatni, elkönyveltek konteós idiótának. Ez hiba. Ez butaság.
Én nem tagadom a virus létezését, átestem rajta én is, barátnőm is. Nem volt kellemes, de abszolút túlélhető.
Én nem Gödényeket hallgatok (azt se tudom ki az mert nem Mo.-n élek) hanem olyanokat, akik virológiát, immunológiát, biokémiát tanultak nem pedig sima háziorvosok. Ha ők azt mondják, hogy ne oltassunk, mert szerintük nem biztonságos, akkor miért a virusokban nem szakképzett háziorvosomra hallgassak, aki valszeg pénzt kap az államtól minden egyes injekcióért.
"Melyik virológus mond ilyeneket hogy ne oltasd be" - Geert Vanden Bossche évek óta virusokkal és vakcinák előállításával foglalkozik. A német járványügyi kutatóban is dolgozott meg a GAVI-nál meg a B&M Gates Foundation-nek. Jutubon találsz vele interjút.
"Ez egy butaság hogy nincsenek évek óta tesztelve" - forrást linkelj légyszi a többéves emberi tesztekről mert én csak állati tesztekről hallottam de sajnos ott az állatok elpusztultak.
116 boritojarol iteled meg a konyvet?
Mikor adjatok mar fel ezt a fassagot h a bitchute kamu?
Igen, tele van kamu videokkal, csakugy mint az imadott jutub, de attol meg van egy csomo video ami nem kamu
Akut szuklatokorusegre vall ha vki az alapjan itel egy videot h melyik platformon van fent es nem az alapjan h megnezi
Előbb fogom billgeczy levágott tökfejét a városháza kapujára kiszögelni mint hogy azt a fos geczyjüket belémnyomják. Én átlátok ezen az egész kamuvírus színjátékon és nem fogom hagyni hogy most már jó szájkosaras kutya módjára kényük-kedvük szerint szúrogassanak engem.
Amúgy meg télen, minden évben teli van a zintenzív, főleg tekintve hogy van vagy 10 db ágy ott mer a többi kellet lölőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!