Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Koronavirus elleni oltást...

Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?

Figyelt kérdés

Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos

L/21

2021. márc. 12. 05:47
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/194 anonim ***** válasza:
58%
Meghalt egy 38 éves szlovák tanár az oltásba kösz kihagyom
2021. márc. 13. 23:50
 112/194 anonim ***** válasza:
67%

106os, a tévedésed abban rejlik, hogy az összes oltást egy kalap alá veszed. Ez hiba.

Gyeremekkori oltásaink mögött több éves (értsd 5,7 akár 10 éves) kutatómunka áll. Továbbá azok nem mRNA vakcinák, hanem a "legyengített kórokozó" verziók.

A piacon lévő kovid vakcinák nincsenek évek óta tesztelve. A piacon lévő kovid vakcinákat éppen most rajtatok tesztelik! A legtöbbjük nem legyengített kórokozót tartalmaz, hanem mRNA technológiát, amit az amerikai FDA eddig még sosem engedélyezett emberi használatra. Most sem a szó hagyományos értelmében van engedélyezve, hanem csakis "emergency use authorization"-t kaptak. Nem ugyanaz!

És hiba az is, hogy 5G meg bilgéc, meg laposföld meg egyéb h.lyeségeket iderángattok és mindenkit, aki nem hajlandó oltatni, elkönyveltek konteós idiótának. Ez hiba. Ez butaság.

Én nem tagadom a virus létezését, átestem rajta én is, barátnőm is. Nem volt kellemes, de abszolút túlélhető.

Én nem Gödényeket hallgatok (azt se tudom ki az mert nem Mo.-n élek) hanem olyanokat, akik virológiát, immunológiát, biokémiát tanultak nem pedig sima háziorvosok. Ha ők azt mondják, hogy ne oltassunk, mert szerintük nem biztonságos, akkor miért a virusokban nem szakképzett háziorvosomra hallgassak, aki valszeg pénzt kap az államtól minden egyes injekcióért.

2021. márc. 13. 23:52
 113/194 anonim ***** válasza:
30%
#111 Ki mondta, hogy az oltásba halt bele?
2021. márc. 14. 00:26
 114/194 Molettimado ***** válasza:
20%
112:bocs de szkeptikusok szokták ezekez mondani mint egy betanult szöveget.Meg hogy vírus volt van lesz, immunrendeszer erősítés , maszk nem kell és sokan a mai napig nem hisznek a vírusban.Örülök hogy ti a barátnőddel szerencsésen átestetek rajta, nem mindenki volt ilyen szerencsés, sőt aki átesett rajta enyhébb tünetekkel annak is lehetnek később komoly szövődményei. Melyik virológus mond ilyeneket hogy ne oltasd be, mert én is őket hallgatom őket és képzeld nem háziorvoskatól tájékozódom, ezt honnan vetted?Komoly szakembereket kűlföldieket is mint Sanjay Gupta, Dr Anthony Fauci. Ök igazi szakemberek, ilyen hülyeséget hogy ne oltasd be magad egyik sem mond. Ez egy butaság hogy nincsenek évek óta tesztelve, pont hogy ezeket a vakcinákat már akkor kezdték gyártani mikor a Sars1 meg a MERC meg jelet. Mindkettő koronavírus, csak mivel szerencsére egyikből sem lett világjárvány ezért nem kellett használni, szóval ezek a vakcinák anyaga már akkor ismert volt. Rékassy Balázs is megmondtaősem csak egy háziorvos. Szóval nem tudom melyik szakembertől hallhattad ez a marhaságot hogy nem oltasd be magad.
2021. márc. 14. 00:51
 115/194 anonim ***** válasza:
70%

"Melyik virológus mond ilyeneket hogy ne oltasd be" - Geert Vanden Bossche évek óta virusokkal és vakcinák előállításával foglalkozik. A német járványügyi kutatóban is dolgozott meg a GAVI-nál meg a B&M Gates Foundation-nek. Jutubon találsz vele interjút.

"Ez egy butaság hogy nincsenek évek óta tesztelve" - forrást linkelj légyszi a többéves emberi tesztekről mert én csak állati tesztekről hallottam de sajnos ott az állatok elpusztultak.

2021. márc. 14. 01:19
 116/194 anonim ***** válasza:
2021. márc. 14. 01:45
 117/194 anonim ***** válasza:
23%
#116 a bitchute a legkamubb oldal a világon
2021. márc. 14. 01:53
 118/194 anonim ***** válasza:
74%

116 boritojarol iteled meg a konyvet?

Mikor adjatok mar fel ezt a fassagot h a bitchute kamu?

Igen, tele van kamu videokkal, csakugy mint az imadott jutub, de attol meg van egy csomo video ami nem kamu

Akut szuklatokorusegre vall ha vki az alapjan itel egy videot h melyik platformon van fent es nem az alapjan h megnezi

2021. márc. 14. 02:08
 119/194 anonim válasza:
58%

Előbb fogom billgeczy levágott tökfejét a városháza kapujára kiszögelni mint hogy azt a fos geczyjüket belémnyomják. Én átlátok ezen az egész kamuvírus színjátékon és nem fogom hagyni hogy most már jó szájkosaras kutya módjára kényük-kedvük szerint szúrogassanak engem.

Amúgy meg télen, minden évben teli van a zintenzív, főleg tekintve hogy van vagy 10 db ágy ott mer a többi kellet lölőnek.

2021. márc. 14. 04:32
 120/194 anonim ***** válasza:
74%
bitchute a legkamubb oldal a világon - kimondta? es elhitted? okos... en szeretem magam eldonteni, h mi a kamu es mi nem de ugy latszik helyetted dontenek masok, nice
2021. márc. 14. 05:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!