Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?
Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos
L/21
160as, te vagy a naltadut nevu felhasznalo aki tragarsagokat privizik nekem?
Koszonjuk a kulturalt, valasztekos reszvetelt, es hogy be tettszett mutatkozni!
Bill G. terve> Event 201
The U.S. Food and Drug Administration (FDA) has issued an Emergency Use Authorization (EUA) to permit the emergency use of the unapproved product, Janssen COVID-19 Vaccine, for active immunization to prevent COVID-19 in individuals 18 years of age and older.
A felső sorban az "unapproved product" rész a lényeg - az FDA nem adott hagyományos engedélyeztetést a terméknek, mivel az nem volt évekig tartó állat és emberkísérleteknek alávetve. Az FDA a "járvány vészhelyzetre" való tekintettel használati engedélyt adott a terméknek. Vegyük észre a különbséget!
Olyan termék, ami nincs hagyományos úton engedélyeztetve, az kizárólag "kísérleti" fázisban van. Mindenki aki az oltást kéri, globális emberi kísérletben vesz részt.
Ez nem baj! Én nem mondom, hogy ne tegyétek. Én csak azt szeretném, ha az emberek tisztában lennének azzal, hogy mihez gyűrik fel az ingujjukat.
(a fenti link a J&J termékre vonatkozik, de a Pfizer és a Moderna is kapott egy ugyanilyen dokumentumot, amiben "unapproved" jelzővel illetik a terméket)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!