Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?
Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos
L/21
Az ugy megvan, hogy oltas hianyaban miattatok mindenki mas is szivni fog es ti se tudtok semmit sem csinalni?
1. Amig nincs meg a 80%-os atoltottsag nem lesz itt nyitas.
2. Amig nem lesz nyitas, addig annak se kedveznek, aki beoltotta magat.
Interju szoveges resze azoknak, akik nem ertenek angolul de kivancsiak ra h mi hangzik el, gugli forditoba bemasolva a szoveget egy aranylag jol ertheto beszelgetest olvashattok.
Az interju egy virulogussal keszult, aki evek ota dolgozik vakcinak eloallitasaval: [link]
Kanadai orvosok, biztos mind konteos ez is ugye? Es meg csak nem is bitchute 😆
Egyelőre nem adatom be. Sőt, nem is gondolkoztam még komolyan a kérdésen.
A maszkot hordom, nincs tudomásom olyanról, aki a közvetlen környezetemben elkapta volna. Szerencsére nem is vagyok beteges típus. Annak ellenére hogy influenza ellen se oltatom magam soha. Háziorvosnál az utóbbi 15 évben csak akkor voltam, mikor lejárt a jogosítványom. Táppénzen még életemben nem voltam egy napot se. Szóval annyira nem félek ettől a vírustól és napi szinten nem is foglalkoztat a téma. Ugyanúgy eljárok naponta dolgozni, élem az életem, mint előtte.
38/F.
158 miért vagy benne olyan biztos hogy ezek 'pócsalfrédok'? Ismered talán mindegyiket egytől egyig? Vetted a fáradságot és kigugliztad mindet?
Vagy csak azért köpködöd őket, mert a tieddel ellentétes véleményen vannak, és aki nem azt szajkózza, amit te, az tutti, hogy konteós? Szerintem meg se nézted a videót, valszeg az angol se megy. Ha bitchute-on van a videó az eleve kamu, ha jutubon van, akkor meg mindegyik áldoktor, mi?
Elég sanyarú életed lehet, ha ennyire fanatikusan szűk a látóköröd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!