Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Koronavirus elleni oltást...

Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?

Figyelt kérdés

Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos

L/21

2021. márc. 12. 05:47
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/194 szunyo37 ***** válasza:
31%
Tény, hogy a vírus létezik. Tény, hogy sokan belehaltak. Tény, hogy ez mind az emberiség felelősége. Jelenleg több vakcina is van ellene, ami hatásos. A kialakúlt helyzet miatt, javasolt mindenkinek az oltás. Ezzel felelősek vagyunk egymásért. Meg kell nézni, hogy az egészségügyiek, milyen, mekkora leterheltséggel dolgoznak. Ismerek nem egy, kettőt. Minden tiszteletem az övék. Ez a vírus nem válogat(idős, vagy fiatal). Minden élet, még az oltás ellenzőké is számít. Nem az oltástól kell félni, hanem a buta emberektől, akik kockáztatják mások életét. Ha van nagymamád, vagy nagypapád, és szereted őket, akkor gondolkodj el azon, hogy az ő hiányuk számodra mennyit ér. Az oltások lehet, hogy még nem teljesen tökéletesek, de jelenleg ezzel tudjuk magunkat, és egymást megvédeni. Minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, még egy aspirinak is. OLTASSÁTOK BE MAGATOKAT.
2021. márc. 14. 05:55
 122/194 anonim ***** válasza:
39%

Aspirin naggyonrégi fejlesztés, nem hirtelen!

A covidos vakci meg összedobott mindenki betegebb lesz tőle!

2021. márc. 14. 05:59
 123/194 szunyo37 ***** válasza:
56%
Csak egy példa volt az Aspirin. Minden gyógyszernek van mellékhatása. Van aki érzékeny rá, és van aki nem. Ugyan ez az oltásra is vonatkozik. Én is regisztráltam az elsők közt voltam, de még 1 se kaptam meg. 53 vagyok és már nagyon várom, hogy megkapjam, mert nem csak az életemet féltem, hanem másokkal szemben felelőnek tartom magam. Én oltáspárti vagyok, és ha lesz mellákhatása nálam, akkor azzal is segítem a további oltások fejlesztését. Nem tartom magam kisérleti alanynak, csak felelőségteljesnek.
2021. márc. 14. 06:17
 124/194 anonim ***** válasza:
61%

"Valójában Bibi (Benjamin Netanyahu) feliratkozta embereit, mind a hétmillió, 12 éves és idősebb állampolgárt, tájékozott beleegyezésük nélkül, hogy Izrael legyen az első ország amely teljes egészében emberi teszteket végezzen egy olyan technológián, amelyet évtizedekig teszteltek de kudarcot vallott a laboratóriumban.

Amit kapnak injekciót, az nem oltóanyag, amelyet a CDC úgy határoz meg: „Olyan termék, amely stimulálja az ember immunrendszerét, hogy immunitást termeljen egy adott betegséggel szemben”. [1]

Az injekció inkább kísérleti és újszerű technológia. Az FDA [2], mint a test működését befolyásoló kezelésként használt összetevő definíciója szerint valójában orvosi eszköz, fizikai eszköz, amely molekuláris méretű csomagolásban érkezik (nano). Tévesen hivatkozva erre a beavatkozásra mint 'oltás' a közvélemény oltásprogramba vetett bizalmát használják ki." - gugli fordító de a lényeg benne van: orvosi/fizikai eszköz, nem oltás, emberi kísérlet

Fenti cikk forrása: [link]

[1] forrása: [link]

[2] forrása: [link]

2021. márc. 14. 06:21
 125/194 anonim ***** válasza:
62%
Aki fél oltassa be magát! Aki fél húzzon maszkot! Elvileg használ mind a kettő? Ti akkor védve vagytok. Értem, másokért nem kell aggódni! 😉
2021. márc. 14. 06:41
 126/194 szunyo37 ***** válasza:
29%
Pont az ilyenek érdemlik meg, hogy korlátozva legyenek. Nem fogjátok fel, a veszélyét a kialakúlt helyzetnek. FELELŐSÉGTUDAT .
2021. márc. 14. 06:55
 127/194 anonim ***** válasza:
75%
Átestem covidon. Még 1000x inkább kapjam el, minthogy beoltsanak.
2021. márc. 14. 07:10
 128/194 anonim ***** válasza:
72%
Most épp a háziorvosokat fenyegeti a kormány, hogy büntetés lesz, ha nem oltanak hétvégén is. Nem baj, jól haladunk... Lassan kisebb bűncselekmény lesz kamionnal a tömegbe hajtani, mint az, ha nem vagy beoltva.
2021. márc. 14. 08:26
 129/194 anonim ***** válasza:
63%
A felelősségtudat akkor működne igazán jól, ha mindenki magán gyakorolná és nem mást terrorizálna, hogy oltassa be magát! Lassan bűnözőként tekintenek arra, aki nem akarja magát kísérleti nyúlnak. Ha meg ennyire jó a kbszott oltásotok meg a maszk, akkor mitől is rettegtek ennyire?!?! Én nem akarom beadatni és erőszakkal meg pláne nem! Szemét terroristák!!
2021. márc. 14. 09:40
 130/194 anonim ***** válasza:
68%
Ezt a választ már jelezted egyszer a moderátorainknak.
2021. márc. 14. 13:37
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!