Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Epilepsziára kaphatok rokkants...

Epilepsziára kaphatok rokkantsági ellátást?

Figyelt kérdés
42 évesen lettem epilepsziás. Innentől már autót sem vezetek. Meg hát egy csomó helyen nem nézik jó szemmel az ilyet. Akkor vissza tudnék vonulni valahogy?

ma 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ön magámaban az epilepszia nem ok arra hogy rokkant legyél.
ma 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azzal vagyok leszázalékolva, 36 éve, született epis vagyok. A betegség súlyosságától, az állapotodtól függ, hogy epilepszia miatt leszázalékolnak-e, alkalmasnak találnak-e munkavégzésre: egyéni az elbírálás.
ma 18:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Én elvileg a piától-idegtől lettem ilyen. Senki nem volt a családban ilyen betegségben soha. Én vagyok az első példány. De azóta a fél év tünetmentes volt (eddig legalábbis).

Csak már úgy vagyok vele, hogy ha már így alakult, elég is volt az amúgy is pályatévesztett eddigi bohóckodásból és el kéne menni nyugdíjba. Vagy megnyerni a lottót.

ma 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!