Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha a felhőbe írnak fel nekem...

Ha a felhőbe írnak fel nekem gyógyszert, akkor bárhol kapok róla bármilyen papírt?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés, de nem vagyok rutinos ebben.

Ma írattam fel gyógyszert háziorvossal telefonon. Előtte elkérte az adataim. Kiderült, hogy el van írva a rendszerben a születési dátumom.

Ezekről kapok bármilyen papírt postán vagy emailben? Most merült fel bennem miután leraktam a telefont.

ma 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ma 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

Két témát kevertél egy kérdésbe. Egyszer a gyógyszer felírást, majd hogy téves adat van a rendszerben. Mire vonatkozik a kérdés?

Ha a gyógyszer rendelésre, akkor a TAJ szám alapján visszakeresik a rendszerben a felírt gyógyszert, nem kell hozzá 'papír'.

ma 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kapsz papírt, csak bemész a patikába, adod a taj kártyát és adják a gyógyszert.
ma 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ellenőrizni tudod, ha az egészségablak app-ban megnézed. Az adatelírást nem értem. Ha a rendszerben rossz, akkor a Nav-nál kérvényezni kell a javítást, e-receptnél az kerül rá, ami a rendszerben van fent.
ma 14:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Azt mondta az aszisztens hogy ő írta el a rendszerben mikor átkerültem ehhez az orvoshoz korábban.

Köszi a válaszokat!

ma 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor javítsa ki.
ma 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:

* asszisztens

Kijavította, csak azt hittem, hogy ezek alapján, máshol is rosszul szerepelnek az adataim.

ma 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!