Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Sokan miért hisznek a homeopát...

Sokan miért hisznek a homeopátiaban?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 20:14
 31/98 anonim ***** válasza:
A homeopátiás szereket ingyen adják?
2013. febr. 15. 13:12
 32/98 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó, hogy a sok hívő leírta a magánvéleményét és személyes történeteit, de még mindig nem látok tudományosan hiteles vizsgálat eredményét. Azért nem látom, mert nincs ilyen. Placebo kontrollos kettős vak kísérletben nem bizonyított. A többi mese habbal, hívőknek, ostobáknak.
2013. febr. 15. 17:55
 33/98 anonim ***** válasza:
100%

Én már láttam tudományos kettősvak tesztet, amin NÉMI összefüggést kimutattak a homeopatás szerek szedése, és gyógyult esetek között. De egyrészt a kísérletben is esetleges az összefüggés, másrészt viszont főleg az az árulkodó, hogy alig végeznek ilyen teszteket. Hát igen. A teszteket mindig a fejlesztő cégek fizetik. A homeopatás gyártók meg nem véletlen, hogy nem finanszíroznak kísérleteket... ;)

Szerintem felháborító, hogy se tudományos alapja nincs, se kísérletileg nem bizonyított a hatása, és mégis jogszabályban engedélyezik ezeket a szereket...

És az is felháborító, hogy doktori címet viselő szakemberek ilyennel foglalkozhatnak. Mintha én úgy tervezhetnék hidat, hogy az minden tudományos számítás szerint le fog dőlni, és kísérletekkel sem igazolom, hogy nem dől össze, és a jogszabály hagyja, hogy megépítsem, és hogy az ország népe rámehessen, akár 30tonnás kamionokkal is, ha úgy gondolja, hogy a "hagyományos orvoslás", pardon, a "hagyományos híd" nem szimpatikus neki valamiért!

2013. febr. 15. 18:12
 34/98 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a homeopátia, szigorúan marketing szempontból zseniális találmány.
2013. febr. 15. 18:15
 35/98 anonim ***** válasza:
34-es szívemből szóltál. Ment a zöld kéz.
2013. febr. 15. 20:09
 36/98 anonim ***** válasza:
Akarom mondani 33-as csak elnéztem, bocs:))
2013. febr. 15. 20:10
 37/98 anonim ***** válasza:
92%

Most nem azért, de én leírtam nektek, hogy kb mi képezi az alapját, és milyen működési elvek alapján működik (a víz információ-tároló képessége). Keressétek vissza. Azt is leírtam, hogy miért nem akarják sokan elismerni, hogy új kapukat nyit meg a téma az orvostudomány területén.

Az a helyzet, hogy valami ott van az orrotok előtt, évezredek óta, működik, még ha most csak reneszánszát is éli, és újra gyerekcipőben is jár, újrafelfedezés alatt áll, de ti egyszerűen szemethúnytok fölötte, mert CSAK. Azzal érvelvén valami ellen, hogy nem értetek eléggé hozzá! ccc

Lapos nektek még a Föld...

2013. febr. 16. 17:47
 38/98 anonim ***** válasza:
100%

A sok homeopata azt mondja, a vízben információ van. Az, hogy milyen és hogyan detektálták azt nem.

Azt mondják minél jobban hígítjuk annál erősebb lesz.

Ezt már Avogadro bebizonyította, hogy nem így van.

De ha nem hiszel neki, próbáld ki.

Nem kell más mint egy jó izmos húsleves.

Először kóstold meg magában, aztán egy 1 ml-t cseppents bele 10 liter vízbe!

Újból kóstold meg!

Erősebb lett ?

Illetve ha a víz hordoz információt, akkor mi van vezetékes vízzel? Emberek szarának az információját isszuk?

2013. febr. 16. 17:58
 39/98 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 37-es. Igen, az a baj, hogy csak ilyen bugyutaságokat írogattok. Ezek mellett semmilyen bizonyíték nem szól. Ennyi. Csak a hit. De a homeopátia nem bizonyított akkor, mikor kísérletekkel akartak meggyőződni a hatásosságáról. Erre értelmetlen azt írni, hogy több ezer éves. Például több ezer éve rabszolgatartás volt ami ugye nem helyes, tehát attól, hogy régi még lehet valami szar. Ez nem érv mellette.
2013. febr. 16. 18:40
 40/98 anonim ***** válasza:
100%

38as, ne hozd zavarba ilyenekkel, hogy honnan vesznek vizet a hígításhoz, ami nem tartalmaz már eleve "rossz információkat"!

Megjegyzem, nincs a földön olyan vízmolekula, ami nagyon kis hígításban már ne találkozott volna az én spermámmal. Pedig vigyázni kell, mert mivel az én szuperspermiumom nulla hígítással az egészséges nőt teherbe ejti, képzeld el milyen baromi erős magzatelhajtó hatása van ugyanezen anyag csilliákszoros hígításának! Terhesek, óvakodjatok a víztől!

Hagyjad, hinni akar benne, hadd higgyen!

2013. febr. 16. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!