Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Sokan miért hisznek a homeopát...

Sokan miért hisznek a homeopátiaban?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 20:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
56%

"Ezzel szemben a másik oldalon számtalan módszer nagyon jó eredményeket mutat a rák gyógyítása területén (most elsősorban nem a homeopátiára gondolok, habár itt is vannak eredmények"

Csak éppen sehol sem lehet erről olvasni mert a homeopaták és társaik nem akarják ezeket publikálni.

2013. febr. 25. 22:57
 92/98 anonim ***** válasza:
56%

"Mindenestre én azt javaslom neked, hogy soha ne is oltasd be magad soha, hanem maradj a homeopátiánál!"

Ezt írta egyik ellenzője a homeopátiának.

Nos, a homeopátia álláspontja menthetetlen, védhetetlen és aki ezt nem látja be az egyszerűen hülye. Ezzel egyetértek.

Mindazonáltal azért mert a kedves "hívőnk" minden bizonnyal kissé alultáplált még nem kívánom a halálát. Azt kívánom, hogy azért oltassa be magát, biztos ami biztos alapon. Téveszméit pedig ne hirdesse, mert az már inkább a bűncselekmény kategóriája.

Üdvözlettel!

2013. febr. 26. 13:24
 93/98 anonim ***** válasza:
56%

Véleményeiteket már hallottam 100x. Olyan dolgokra vagyok kíváncsiak, amik nem a tudatlanságaitokból, járatlanságotokból fakad, és nem lesz a cikk írójához hasonló félrebeszélés, bődületes marhaság belőle.

Az mese, hogy nem akarják az eredményeket publikálni. Hogy nem ENGEDIK publikálni, vagy ellehetetlenítik a publikációt, az más kérdés, de ezt már megbeszéltük...

Reakcióitok árulkodnak a szakértelmetekről.

Én nem kívánok -valós vagy vélt- rosszat. (Ugyanis nem az oltások ellenségei vagyunk, hanem bizonyos oltásokat szerintünk nem a mi érdekünkben adatnak be nekünk, hanem egyszerűen gazdasági és hatalmi megfontolásból). Én csak annyit kívánok, hogy olyan témához szóljatok hozzá ezután, amit kellőképpen ismertek, és uraltok, hogy ne kerüljetek olyan olyan kellemetlen helyzetbe, hogy a vitapartnereteket meg kelljen próbáljátok hülyének beállítani, vagy nevetségessé tenni, mert másképp nem megy, hogy kihúzzátok magatokat a félresikerült vitából.

Köszönöm a beszélgetést!

További szép napot nektek!

2013. febr. 26. 20:26
 94/98 anonim ***** válasza:
67%

te menthetetlen vagy:)

A cikk írója egy professzor volt. Aki egész életét arra szánta, hogy kiváló szakemberré váljon. Ezt szólod le. Minek az alapján is? Hány éves vagy? Milyen végzettséged van? Nevedet ismerik külföldön,mert ezen a szakterületen olyat alkottál, hogy íressé váltál?

Itt írogatott az állandó sablonos hülyeségeidet, kényszeresen, miközben teljesen hülyét csinálsz magadból.

A dologban az a paradox, hogy ezzel tettél - szerencsére - legtöbbet te magad a homeopátia ellen. Annyira elvakultan és bután védted, hogy akik eddig bizonytalanok voltak, most már biztosan elutasítják a homeopátiát, mint a csalás egyik fajtáját. Szerencsére ostoba válaszaid fennmaradnak a neten, így az a jövőben folyamatosan elrettentő erőként tud hatni a homeopátia rovására.

Tudatlanságoddal tettél legtöbbet a homeopátia ellen. Szerencsére, tegyük hozzá:)

2013. febr. 26. 21:13
 95/98 anonim ***** válasza:
61%
A hívővel értelmetlen vitatkozni mert ő már eldöntötte, hogy a homeopátia igaz és kész hiába nem erősítik meg ezt a tanulmányok ő erre azt mondja, hogy a tanulmányokat meghamisítják tehát csak a pozitívakat fogadja el, a negatívakat 1000%, hogy meghamisítják.
2013. febr. 26. 23:07
 96/98 anonim ***** válasza:
67%

Igen, tényleg értelmetlen a butasággal vitatkozni. Egy hasonlat azért ide kívánkozik. Ezen az alapon a széklet evés gyógyít. Hogy ezt egyetlen tudományos eredmény nem igazolja?

Ez a gonosz gyógyszergyárak miatt van. Meghamisítják az eredményt.

Professzorok szerint hülyeség a fekália evés? A professzorok nem értenek hozzá.

Viszont a szomszéd Mari néni 80 évet élt pedig rendszeresen ette a kakit. (Mondjuk a szomszéd Pista bácsi is 80 évet élt pedig nem ette, de ez az apróság nem érdekes) Körülbelül ilyen szintű érvek hangoztak el. Menthetetlen...

2013. febr. 27. 08:46
 97/98 anonim ***** válasza:
73%

93. Egyszer is a profnak szégyen, hogy én letudom szólni a ző tanulmányait. Az érveim magukért beszélnek.

Nem minden arany, ami fénylik. Nem minden okosság, hasznos, ami "professzoroktól" származik, de ezt a történelem fogja majd bebizonyítani. Egyszerűen a kutatásai, ha mellémennek, egyszerűen párhuzamos a témával, amit cáfolni akar, akkor nem az a lényeg, hogy proff, vagy nem, hanem az, hogy hülyeségeket ír.

Hogy ki vagyok én vele ellentétben? Olyan ember, aki közelebbről szemléli a tanulmányozott témát, mint ő, nem csak kívülről, és jóval közelebbről, mint ti, a fotel-tudósok...

A paradox az, hogy ez az én szövegem, amit most ellenem akarsz fordítani, mivel azzal, hogy képtelenek vagytok épkézláb érveket felhozni, csak azt, hogy amit mondok, helytelen, EZ is az, ami alátámasztja azt, amit mondok, hogy arról beszéltek, amihez nem értetek.

94. A "hívőkkel" az a "baj", hogy mivel első-másod kézből van információjuk, nem úgy, mint nektek, akik csak a TV-ben halljátok azt, amit épp hallanotok "kell". A proffjaitok meg vagy nem találkoztak még a témával KÖZELEBBRŐL, vagy nem is akarnak találkozni vele.

96. A példád rossz. A példádban felhozott eset valamiért mégsem lett elfogadott egyre szélesebb körben, és mégsem lesz egyre több ember, aki elismeri a hatásokat, eredményeket (még ha lennének is ellenségei, konkurensei), mégsem terjed az elmélet... mert nem működik. A homeopátia meg pontosan, hogy egyre nagyobb teret hódít, de úgy amblokk az alternatív gyógyászat...

Sajnos még mindig érvényes az, hogy olyan dolgokról akartok meggyőzni -példával élvén- egy "pilótát", hogy mondjuk a légnyomás nem változtatja meg a felszálláshoz szükséges pályahosszt, holott életedben egyszer repültél, holott már minden pilóta tudja ezt a tényt. Kb ehhez tudnám hasonlítani a ti hozzáállásotokat.

Akinek vörös szemüveg van a szemén, hiába akarod elmondani, hogy valami kék, mert ő úgyis vörösnek fog mindent látni...

2013. márc. 2. 18:48
 98/98 anonim ***** válasza:
56%

Hajrá!

Butaságod a homeopátia légütősebb ellenérve!

Tulajdonképpen ha a moderátorok kitörölnék a józan érveket és csak a te zagyva ostobaságaidat hagynák benn, akkor tökéletesen eltántorítana ez minden érdeklődőt a homeopátiától, szerencsére. Nincs szükség a butaságok cáfolatára. A butaságaid önmagában maguk a cáfolatok.

írj még ostobaságokat, légyszíves!

2013. márc. 2. 20:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!