A homeopata orvos meg más tészta. Ő egy olyan orvos, aki döntő részben homeopatikumokkal gyógyít és a kivizsgálás és a diagnózis felállítása is más módon történik, mint a nyugati orvosoknál.
2013. jan. 20. 21:02
3/10 anonim válasza:
Te ki akarod nyirni magad? Nehogy mar homeopata orvosnal kezeltesd magad, csunyan megjarhatod.
2013. jan. 29. 15:27
4/10 anonim válasza:
Én hiszek a homeopátiás szerekben, sokkal egészségesebb, mint hogy gyógyszereket kapkodjak be minden problémára. Egészségesebb, kíméletesebb a szervezeteddel. Lehet, hogy hosszabb ideig tart a kezelési idő, de hatásos.
És nem minden természetgyógyász ért a homeopátiás szerekhez. Pontosabban homeopátiás szereket homeopata orvos írhat fel, illetve orvos által végezhető tevékenység a diagnózis felállítása és az alkati szer meghatározása.
2013. febr. 26. 11:20
5/10 anonim válasza:
Én is csak jót hallottam a homeopátiás kezelésekről eddig! Tudnál ajánlani egy jó szakembert, aki érti a munkáját? Mennyire lehet megbízni a természetgyógyászokban szerintetek?
2013. febr. 27. 16:14
6/10 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy meg lehet bízni, főleg azért is, mert a homeopátiás tanácsadás orvos által végezhető tevékenység.
De ezt mindenki maga tudja eldönteni.
Sajnos sok kókler van a szakmába, aki csak arra megy, hogy elszívja az emberek pénzét. Túri Katalin XII. kerület (albanatura.hu), ezen a számon kérhetsz időpontot: 06 1 769 0711
2013. febr. 28. 14:15
7/10 anonim válasza:
Köszönöm szépen az információt! Azt hiszem, hogy holnap kérek is egy időpontot!
2013. febr. 28. 18:47
8/10 anonim válasza:
Sikerült időpontot kérnem a doktornőhöz, már hétfőn tud is fogadni az Egészségközpontban! :)
2013. márc. 1. 10:06
9/10 anonim válasza:
És milyen volt? Mit kezelt nálad?
2013. márc. 8. 11:54
10/10 anonim válasza:
Újra és újra visszatérő mandulagyulladást. A manduláimat nem akartam kiszedetni, és már annyi antibiotikumot beszedtem, hogy kijött a penicilin érzékenységem. Szóval muszáj volt valamit tennem. Kaptam bogyókat, amik természetes alapanyagúak, így lekopogom most talán helyreáll az egészségem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!