Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Megbízható, hatékony természet...

Megbízható, hatékony természetgyógyászt ismertek Budapesten? Hajhullás kezelésére keresek.

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!a hajhullasnak sokszor hormonalis oka van,igy ezt kell kezelni.

nalam is igy volt,mert felborult a hormonegyensuly,tobb tesztoszteron es osztrogen termelodott mint progeszteron,es hajhullast is okozott egyeb problemak mellett.

A legelso,amit ilyenkor erdemes kivizsgalni,az a hormonszintek es harom pontos inzulin rezisztencia vizsgalatot csinaltatni es megnezni,hogy eleg d vitamin van-e a verben.

ha ezek elterest mutatnak,akkor erdemes kivizsgaltatni magad endometriozisra es pcos-ra.

A pcos-sal,inzulin rezisztenciaval egyutt jar a hajhullas is.

Szoval a legtobb esetben hormonalis problema.

Es hiaba kezeled helyileg,nem fog megszunni.

A hormonegyensulyt kell helyreallitani.

En dr Pusztai Zoltant ajanlom.O orvos-termeszetgyogyasz.

es ezeken az oldalakon is hasznos infokat talalsz:

www.termeszetesprogeszteron.hu

hormonbalance videok.hu

hormonharmonia.hu

mensmentis.hu

2012. okt. 5. 18:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. A húgom foltos hajhullástól (alopecia areata) szenved már évek óta, neki szeretnék segíteni. Mindenféle kivizsgáláson volt már (vérvételek, fül-orr gégészet, fogászat, ultrahang, nőgyógyászat, immunológia, bőrgyógyászat, hajklinika, hőtérképezés, stb), már szteroidot is szedett, de miután kinőtt a haja, ismét hullani kezdett. Az orvosok autoimmun betegségre gyanakodnak, de nem tudják biztosan, hogy mitől hullik a haja. Mi meg szeretnénk mindenféle gyógyulási lehetőséget megragadni.
2012. okt. 6. 00:50
 3/6 anonim válasza:
A kérdezőtől szeretném kérdezni, hogy azóta jutottatok-e előbbre. Ugyanis én is foltos hajhullásban szenvedek már több mint 10 éve és semmi eredmény, a leletek alapján makk egészséges vagyok.
2013. febr. 19. 14:11
 4/6 anonim válasza:
t
2013. aug. 14. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 15 éve élek együtt a foltos hajhullással, abból közel 10-et a saját akaratgyengeségem miatt, mert a megoldás már egyszer megvolt. Candida. Most újra diétázom, és kutatom a leghatásosabb étrendkiegészítőket, gombaölő szereket, és már megjelentek az első hajszálak.
2014. máj. 12. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok megint. Úgy néz ki, hogy mégsem ez a gond. Bár régen ez a diagnózis és az aszerinti diéta és gyógyszerek segítettek, most zsákutcának bizonyul. :(
2016. nov. 21. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!