Rájöttem, hogy a 18 éves ikertestvérem pénzért szexel férfiakkal, rosszat tettem, ha elmondtam a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Lelkiismeret-furdalásom van, hogy elmondtam a szüleimnek, de biztos a dolog, mert láttam az emailjeit, és ráadásul nagyon drága holmikat találunk nála, olyanokat, amikre neki nem lenne pénze, ha nem ezt csinálná. Rosszat tettem, vagy ez volt a helyes?2015. jún. 9. 17:06
61/62 anonim válasza:
Örülök, hogy ennyi idő után rátaláltam erre a kérdésre. Egyrészt mert a kérdező föltett egy kerdest, majd kikérte magának, hogy nem minden válaszoló vele értett egyet (tehát a kérdés nem kérdés volt), másrészt meg az is kiderült, hogy prostitúcióval több pénzt lehet keresni, mint tisztességes munkával. Ez is marha nagy meglepetés volt. Köszönöm az élményt.
62/62 anonim válasza:
Nekem is van egy ikrem, mindketten lányok vagyunk 17 lassan 18. Szerintem undorító, amit tettél. Mi az, hogy elvesztetted a bizalmadat benne? Szerintem meg rohadtul te árultad el őt! Beszéltétek volna meg egymás közt! Milyen jogon olvasod el az emailjeit? Három opciód lett volna: Úgy tenni, mintha nem láttál.volna semmit (ez nyilván egy rossz döntés lett volna), b) szólni a szuleidnek ( a legrosszabb döntés, megalazod, és soha többé nem bízik meg benned és elarulod gerinctelenul, bele se gondolva, hogy ez neki mennyire fájni fog, és tonkreteszed meg a szuleitekkel is a kapcsolatát) c) megbeszélni egymás kozott titokban. Így halkan jobb belátásra tudnád téríteni, atbeszelni a dolgot, megérteni őt, használva az empátia érzéket, ami neked nyilván nincsen, ha képes voltál elmondani a szuleiteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!