Rájöttem, hogy a 18 éves ikertestvérem pénzért szexel férfiakkal, rosszat tettem, ha elmondtam a szüleimnek?
Kedves kérdező, szerintem helyesen cselekedtél. Ha a szerencsétlen tini hülyeséget csinál, akkor segíteni kell neki, az egész családnak. Ha az a gyanú merül fel pl., hogy a gyerek drogozik, ti tán nem kutatnátok át a szobáját, a holmijait, kedves válaszolók, Főleg, akinek gyereke is van? Mennyivel jobb ennél a prostitúció?
A szüleitek helyében, ha te tudsz erről, és hazudozol, iszonyúan csalódnék benned.
Jó, én meg TUDOM, mert voltam prosti, Svájcból 40 év felett is, ha valaki jó (itt nem csak külalakot értek, hanem zusammen szolgáltatást), simán keres 2 milliót 1 hónapban!!!!
Tudom, ezt nehezen emésztik meg a havi 70 ezret keresők, de ez van!
Én műszaki diplomával mentem ki. Na und? Vesse az első követ.....
Hagyjuk már az irigységet, nekem sok pasi megmondta (nem hülyék), simán élnének belőle, ha tehetnék.
A feleségek meg nyugodtan pontozhatnak. A vendégek 80%-a házas, és nem mi csábítottuk el őket, maguktól jönnek, az unalmas, "tökéletes" feleségek mellől.
És ez még a jobbik eset, ha nőhöz mennek, de pasikhoz is mennek. Nagy számban! Tökéletes családapák.
AKinek ez nem tetszik szálljon magába! AKkor is ez van!!!!!
Gyönörű, tökéletes feleségeket csalnak meg nálunk, rendszeresen. És nem ritkán pasikkal :)
Lehet lepontozni, a valóság EZ!!!!!
#48: ne krimiket nézz. A lányé a 60% minimum, és kifizetik, mert tudod, ott legális a dolog, és nem kockáztatnak. SOHA nem volt elszámolási vitám, mindig megkaptam, amiben megegyeztünk, különben aznap léptem volna le az adott helyről. És terjed as legenda prsoti körbe, hova érdemes menni, hova nem.
Nem csak buta 18 éves cigánylányok vannak, akik bármit megesznek, hanem felnőtt, tapasztalt nők is. Nehezen vágják őket át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!