Rájöttem, hogy a 18 éves ikertestvérem pénzért szexel férfiakkal, rosszat tettem, ha elmondtam a szüleimnek?
Senki nem fog összekúrni sehol a világon fél év alatt egy kertes házat. Ez kamu, de tök mindegy.
Kérdező, szerintem nagyon is jól tetted, hogy elmondtad. Egyrészt a testvéred, a családtagod, "muszáj" rá vigyáznod. Másrészt meg ne gyertek már ezzel, hogy 18 éves, felnőtt, azt csinál amit akar. Amíg az anyja, apja tartja el, az ő házukban él és csak 18 éves, addig csak egy gyerek. Az, hogy valaki szavazhat 18 évesen meg vehet cigarettát még rohadtul nem teszi felnőtté.
Amúgy elég olcsón adja magát, ha amellett, hogy eltartják, "csak" ezekre futja. Remélem arról is tájékoztattad, hogy a törvény bünteti azt amit csinál.
Abszolút jól tetted!
Én is ezt tettem volna!
a gmail ugyanis bejelentkezve marad, ha nem lépnek ki, még ha a gépet ki is kapcsolják. utána használtam és automatikusan bejelentkezett a fiókjába
És persze akkor el is kell olvasni az üzeneteit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!