Van egy ikertestvérem akivel összevesztem. Mit tegyek? Többi lent.
15:07 vagyok
Csak gondolj arra, hogy semmi nem tart örökké és nincs olyan dolog, amit ne lehetne megoldani. Mindkettőtöknek rosszabb lesz, ha nem békültök ki
Köztes megoldás.
Szia. Bejöhetek?
Szeretnék bocsánatot kérni azért, mert azt mondtam, hogy nem vagy a testvérem. Nagyon dühös voltam, és még most is haragszom azért, mert eltitkoltad xy dolgot. De szeretném, hogy tudnád, hogy ettől szeretlek. Ne haragudj azért, amit mondtam.
Viszont nagyon bánt, és szomorú vagyok, amiért titkolóztál, úgyhogy haragudni még haragszom. Ha meg szeretnéd beszélni velem, akkor a szobámban leszek.
Tessék. Bocsánatot kértél a te csúnya viselkedésedért, és megadtad a lehetőséget neki is erre.
Ha elfogadja a te bocsánat kérésedet, és elmegy hozzád bocsánatot kérni, akkor legjobb tudásod és érzéseid szerint békülj ki vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!