Támogatnátok így a bátyátok gyerekét?
Nekem sosem volt jó kapcsolatom a testvéremmel, mivel idősebb volt, fiú is mindig kivételeztek vele. Ő ezzel vissza is élt rendesen.
Szó szerint koliba menekültem előle, bántott szavakkal, meg is vert sokszor. A szüleim nem védtek meg, velük sem jó a kapcsolatom. Egy ideje jó munkahelyem van, két diplomám is lett. Leszakadtam a családról, ritkán is találkozunk. A szüleim megkerestek, hogy a bátyáméknak hitele van stb... A gyerek meg ovis, mennyi minden kellene. Azzal zsaroltak testvéri kötelességem támogatni.
Most erre mit mondjak? Nem én szültem a gyereket, kétszer láttam idáig. A keresztelőre sem hívtak meg.
Tudod te, hogy hány nélkülöző gyermek él ezen a bolygón? A te logikád szerint, akkor minden mezítlábas, éhező gyermeket támogathatna a Kérdező!
Semmi jelentősége nincs, hogy a testvére gyerekéről van szó, hiszen az előzményeket olvasva kb. olyanok mint két idegen. Az még plusz rátesz egy lapáttal, hogy nem is a tesó hívta fel a Kérdezőt, hanem alattomos módon a szüleit bízta meg ezzel a feladattal. Zsarolás...ennél gusztustalanabb módja nincs is!
Tök mindegy, hogy a Kérdezőnek vér szerint köze van a gyerekhez. Az emberi kapcsolatok sokkal fontosabbak a vér szerinti kapcsolatoknál! Van aki szül, de veri, terrorizálja a gyermekét..aztán fel van háborodva, hogy az felnőtt fejjel már a tájára sem néz! Miért tenné?? Mert megszülte???? Mert a DNS bizonyítja a köztük lévő kapcsot???? Sokkal fontosabb, hogy a másik emberrel miként bánunk! A Kérdező ne bánt rosszul ezekkel, inkább belefáradt az egészbe és eltávolodott tőlük- jogosan!
Lényeg a lényeg: csupasz fenékre nem veszünk fel hitelt és gyereket sem vállalunk. Pofátlanság aztán mást zsarolni, hogy húzzon ki bennünket a sz@rból!
Én az én tesómnak szó nélkül segítenék és tudod miért?
- mindig összetartottunk
- gyerekként is mindig megvédtük egymást
- jóban- rosszban együtt
- az egyetemi évek alatt is szobatársak voltunk
- már van külön életünk, de a mai napig is rendszeresen szoktunk telefonon beszélgetni, találkozni.
- minden fontos információt megosztunk a másikkal és minden jelentős eseményre meghívjuk egymást.
Na most ezek közül melyik valósult meg a Kérdező történetében? Egyik sem, inkább ennek az ellenkezője, annyi különbséggel, hogy itt a szülők is rátettek egy lapáttal! Undorító bagázs!
Remélem, hogy a Kérdező nem azért hallgat ilyen mélységesen, mert engedett a zsarolásnak.
Minden éhező vagy etióp kisfiú csak nem a rokonod.Azt se mondtam,hogy támogassa.Azt mondtam,hogy ÉN támogatnám.
Hogy ő mit csinál az már az ő dolga.
#62 Pont azt próbáltam neked szépen elmagyarázni, hogy a kérdező esetében teljesen ÉRTELMETLEN a rokonkártyát elővenni, mert kvázi idegenek egymással, nem is tartják a kapcsolatot!
Azok az etióp kisgyerekek szívesen látnának téged is a keresztelőjükön, szóval előbb küldeném nekik azt a pénzt.
Te csak támogass akkor minden éhenkórász, parazita rokont. Az ilyenekből szokás hülyét csinálni/ kihasználni.
"Nem a gyerekkel vagy rossz viszonyban,hanem az apukával."
A gyerekkel aztan meses a kapcsolata! 🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nem támogatom őket végül, semmi kapcsolatom nincs velük. A gyerek szerintem azt sem fogja tudni ki vagyok.
Annyit hajlandó vagyok ünnepekkor egy 10ezrest küldök és ennyi.
Kedves 65, véletlen lepontoztalak pedig fel akartalak, ne haragudj!
Kérdező, nagyon jól teszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!