Támogatnátok anyagilag neki ezek után? Vagy azt mondanátok neki, amit ő mondott évekkel ezelőtt?
A nővérem fiatalon lett anyuka, nem is folytatta a tanulmányait, háztartásbeli lett. Viszont most, 3 gyerek után a férje úgy döntött, hogy elege van és kidobta őket. A testvérem most megkeresett (nem tudom, honnan szerezte meg a számomat), hogy mikor leszek legközelebb Mo.-n, mert átbeszélhetnénk ezt, szüksége van a segítségemre, mert a szüleink nem tudnak segíteni, bárhogy akarnak.
Ez sokkolt, régóta nem beszéltünk és felhív ezzel.
Mikor utoljára láttam, elmondta, hogy semmire sem tart azért, mert gazdag a barátom és kihasználom ennek az előnyeit. Aztán kellett volna a családom segítsége valamiben, de annyit mondott gonoszul, hogy ideje megtanulnom, hogy a való életben csak magamra számíthatok. Végül is jól sült el, hogy nem kaptam tőlük segítséget, de akkor is... A mai napig emlékszem a szavaira és a gonosz mosolyára.
A család szemében is mindig ő volt a "mintagyerek", én a "fekete bárány", mert nem úgy viselkedtem, ahogy a szüleim jónak gondolták. A nővérem pedig előszeretettel viselkedett úgy, mintha ő jobb lenne nálam, mert gyereke van, vagy bármi.
Nem szándékoztam Magyarországra menni a közeljövőben, de most úgy érzem, hogy még 10 órát is repülnék azért, hogy a szemébe mondjam ugyanazt, amit ő nekem... De van, aki meg azt mondja, hogy azért segítsek neki, hogy lássa, én különb vagyok, mint ő.
1. Bosszut allhatsz rajta, es nem segitesz, es tenyleg ugyanolyan leszel, mint o.
2. Megbocsajthatsz, es segitesz, meg az is lehet, hogy melysegesen megbanta az akkori szavait.
Ezek kozul valaszthatsz.
"annyit mondott gonoszul, hogy ideje megtanulnom, hogy a való életben csak magamra számíthatok"
Utalnék neki 1 eurót/dollárt, ugyan ezzel a közleménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!