Támogatnátok így a bátyátok gyerekét?
Nekem sosem volt jó kapcsolatom a testvéremmel, mivel idősebb volt, fiú is mindig kivételeztek vele. Ő ezzel vissza is élt rendesen.
Szó szerint koliba menekültem előle, bántott szavakkal, meg is vert sokszor. A szüleim nem védtek meg, velük sem jó a kapcsolatom. Egy ideje jó munkahelyem van, két diplomám is lett. Leszakadtam a családról, ritkán is találkozunk. A szüleim megkerestek, hogy a bátyáméknak hitele van stb... A gyerek meg ovis, mennyi minden kellene. Azzal zsaroltak testvéri kötelességem támogatni.
Most erre mit mondjak? Nem én szültem a gyereket, kétszer láttam idáig. A keresztelőre sem hívtak meg.
Nem kell tàmogatnod!
Ne hagyd magad zsarolni főleg hogy ilyen viszonyba vagy velük. Ha nem bírják fizetni a hitelt,el kell menni dolgozni, mindenkinek ott a lehetőség
Nem konkretizálták, hogy mit akarnak tőled? Pénzt vagy pl. ruhát?
Nem tudom van - e félretett pénzed, ha van, gyűjtesz - e valamire, van - e saját lakásod. Ha van lakásod, megmondanám, hogy nekem is van hitelem, bútorokat veszek, felújítok, stb stb nem tudok adni pénzt.
Az a baj, hogy ha azt mondanád le van kötve a pénzed, akkor fel se fognák az mit jelent. Nem tudom hogyan keresel, én max. havi 15 ezerrel támogatnám őket (a gyereket első sorban), befizetném a gyerek kajálását, meg vennék neki pár ruhát, vagy ovis költséget, csoportpénzt, akármit.
Megmondanám, hogy kölcsönöd van, vagy te adtál másnak, sajnos ezen felül nem tudsz segíteni.
Vagy tényleg csak küldd el a francba.
Nem a gyerekkel vagy rossz viszonyban,hanem az apukával.Ha szüksége van a gyereknek rá én minden további nélkül őt támogatnám.
Ha nem akkor nyilván nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!