Ti ilyen helyzetben támogatnátok a testvéreteket? Ha igen, hogyan?
A húgom 22 éves, 2 gyereke van. Amikor 17 volt, összejött egy 40 éves férfival aki teljesen megbolondította. Hamar teherbe esett, majd jött a következő gyerek is. Anyukámék és én is próbáltunk rá hatni, mondtuk hogy ez így nem lesz jó, érettségi és szakma nélkül, semmi bevételre, de mindig hatalmas veszekedés lett a vége. Mert a párja gazdag és életük végéig együtt lesznek, mi csak a saját keserűségünket, csalódottságunkat és irigységünket vetítjük ki rá.
Na most beütött a baj: a pasi lelépett. A húgom ott van 2 3 év alatti gyerekkel, semmi munkatapasztalata, semmi végzettsége.
Ti mit tennétek, hogyan segítenétek neki?
"3: Nem, nem mindenki viselkedik így, csak mert szerelmes. Én is voltam szerelmes 17 évesen, mégsem akartam lefeküdni senkivel, mert a szexhez felelősség is kell, nem csak az élvezet jár vele."
""A húgod fiatal, szerelmes és naiv volt, ahogyan mindenki az ő korában." ------ azért szerencsére nem lesz minden 17 éves terhes, ráadásul kétszer! :D Ehhez azért már kell egy bizonyos "értelmi szint". :D Egye meg, amit főzött!"
Én meg olyan ember vagyok, akik követett már el nagy hibát az életében. Gondolom ti nem, hiszen tökéletesek vagytok. Ebben a helyzetben akkor sem hagynám magára a testvéremet, hanem segíteném. De úgy tűnik nálatok az a normális, ha testvéreteket bajban hagyjátok, még ha ő is tehet az egészről. Nálam nem.
A hugi felnőtt nő, aki gyereket vállalt, a gyerekeknek pedig van APJUK. Miért is kellene az én segítségem?
Az én családomat ki segíti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!