Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Párom jobban szereti a testvérét?

Párom jobban szereti a testvérét?

Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek a párja jobban ragaszkodik a testvéréhez?a sógornőm 36éves egyedül álló,sokszor azt érezteti hogy ki tudja sajátítani a páromat(testvérét).tudja manipulálni,a lelkére beszélni,több mindent megbeszél vele a párom mint velem,emiatt sokat veszekedünk.adjatok légyszi tanácsot mit tegyek mert ez engem nagyon zavar.
2020. ápr. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 A kérdező kommentje:

Hát igen miért is ne én legyek a hibás.mert van egy sógornőm akinek nincs saját élete és a testvére életét akarja irányítani.tudod kedves kommentelő nem én vagyok az első párja akit a sógornőm nem szeret nem egy párjával szét ment a családja végett.én csak ezt szerettem volna megakadályozni hogy mi ne menjünk szét.nem tiltani,nem azt akartam hogy csak én legyek és más senki vagy hogy bajom lenne hogy szereti.

Csak szerintem ha már van egy párod plusz válalsz vele közös gyereket akkor ők az elsők és nem a testvére.mondok egy példát a páromnak tetszik a Máté név nekem viszont nem mikor én megemlítettem akkor semmi de amikor a családja mondta hogy nem olyan szép név a páromnak már nem tetszett ez a név.akkor???

2020. ápr. 20. 15:40
 62/62 A kérdező kommentje:
A párom testvére nagyon tudja irányítani manipulálni addig fogja neki mondani amíg a páromnak berágja a fejébe.
2020. ápr. 20. 15:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!