Párom jobban szereti a testvérét?
"már jön a baba azt is ilyen könnyen el lehet dobni!"
Nem akar senki semmit eldobni, csak tanuld meg hol a helyed.
".a bibliában is meg van írva!"
Mi van megírva?
Onnantól kezdve, hogy kitaláltad magadnak ezt a hülyeséget, hogy ki az első meg második, már nem vagy olyan nő mint amilyennek tartod magad, mert ez alúlmúl egy szintet.
Ráadásul ebben a játékban te is részt veszel ,mert hagyod belehergelni magad, ha téged nem érdekelne, a csaj se tudná húzni az agyad, de ez persze nem megy.
Az a bajod, hogy tipikusan az vagy, aki csak egy férfi részeként tudsz létezni, mint önálló ember mellette, nem.
Simán. Minek éljek együtt egy félkegyelművel aki azt hiszi hogy a tulajdona vagyok. Bankszámlaszámot egyeztetünk aztán au revoir.
"Kedves utolsó.miért szólsz bele olyanba ami nem a te dolgod!?"
Mondjuk, mert kiírtál egy kérdést a nyilvánosságnak?
Oda kellett volna írnod, hogy csak a saját véleményed fogadod el válasznak.
"hagyjam hogy halálomat kívánja és még jópofizzak???"
Ezidáig nem erről szólt a kérdésed.
A reakciód alapján persze el tudom képzelni, hogy tettél te is eleget ezért a helyzetért.
"egy cseppet képzeld magad a helyembe.ha a te párod ilyan lenne biztos nem így vélekednél!"
Eleve nem hoznám magam ilyen hülye helyzetbe.
Nem vállalnék addig gyereket valakivel, ameddig nem ismerem eléggé, vagy nem érezném teljesen normálisnak a kapcsolatom vele.
Persze nagyon aranyos, hogy el sem gondolkoztál azon amit írtam, na pont ennyire fogod tudni megoldani a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!