Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Párom jobban szereti a testvérét?

Párom jobban szereti a testvérét?

Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek a párja jobban ragaszkodik a testvéréhez?a sógornőm 36éves egyedül álló,sokszor azt érezteti hogy ki tudja sajátítani a páromat(testvérét).tudja manipulálni,a lelkére beszélni,több mindent megbeszél vele a párom mint velem,emiatt sokat veszekedünk.adjatok légyszi tanácsot mit tegyek mert ez engem nagyon zavar.
2020. ápr. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
63%

"Nem akar senki semmit eldobni, csak tanuld meg hol a helyed."

Mi az, hogy hol a helyed? Tudod, hol a helye? Az első helyen, mert mint már írtam, ő az, akit a párja teljesen önként, szabad akaratából választott.

Ez miért olyan nehéz itt egyeseknek???

2020. ápr. 19. 15:33
 32/62 anonim ***** válasza:
33%

#28-as

Egyetértek veled. Az embernek először magában kell ezeket rendeznie.

Párom családja szeret úgy csinálni, mintha a gyerekek még mindig kiskorúak lennének, házastárs nélkül. Simán rendeznek családi eseményeket nélkülem. Elfogadtam, semmi hiszti.

De nem jutna eszembe korlátozni a páromat vagy viszályt szítani közöttük. Őket így kell elfogadni. Ez a csomag része.

2020. ápr. 19. 15:33
 33/62 anonim ***** válasza:
39%

Nálunk a rokonságban egy ilyen beteg kapcsolatot tudok, de ott fiú-lány ikrekről van szó (már felnőttek, 30 felett). Ott teljesen egymásra vannak gyógyulva a testvérek, konkrétan, a pasi nem is nősült meg (és nem is volt nője sem soha még). A csaj férjhez ment, de hárman élnek a házasságban: ő, a férje, és a fiútesó.

Szerintem ez beteges.

2020. ápr. 19. 15:38
 34/62 anonim ***** válasza:
40%

"Mi az, hogy hol a helyed? Tudod, hol a helye? Az első helyen, mert mint már írtam, ő az, akit a párja teljesen önként, szabad akaratából választott.

Ez miért olyan nehéz itt egyeseknek???"

Ezen logika mentén, az anyja sem számít meg az apja sem mert ahogy írtad az is csak adott volt, nem ő választotta őket.

Elég debil vagy.

Azt jelenti a hol a helye, hogy rajta kívül vannak mások is, és az hogy együtt vannak nem kell azt jelentse, hogy 0-24-ben együtt vannak, azért még vannak más emberek is a világon akik fontosak lehetnek.

Az pedig külön debil módi, ha elkezdi magát valaki rangsorolni, hogy első hely meg második, a normális emberi kapcsolatok nem így működnek.

2020. ápr. 19. 15:41
 35/62 A kérdező kommentje:
Ha párom elvárja hogy nekem ő legyen az első(ő konkrétan tilt a barátnőimtől sőt még anyámtól is.akkor szerintem én is kérhetek ennyit!
2020. ápr. 19. 15:42
 36/62 A kérdező kommentje:
Én páromért elhagytam a családomat.nem hiszem hogy hülye lennék,sajnos vannak itt sokan akik nincsenek ilyen helyzetbe.ha van egy párod akkor már az a családod+a gyerek és nem a testvér.azért vagyok hülye mert nem akarom hogy a testvére szétmarjon minket?mert ellenem beszéli?sajnálom ha néhányan nem így gondolják!ha az ágyú dolgokat is megbeszélnék akkor arra is bólogassak?
2020. ápr. 19. 15:57
 37/62 anonim ***** válasza:
85%

Ha a párod sem tud téged normálisan kezelni (korlátozások nélkül) ahogy te sem tudsz anélkül együtt lenni vele, hogy ne akarnád korlátozni, akkor vagy beszéljétek ezt meg, ha úgy érzed nem tudsz ezzel kibékülni és találjatok egy olyan megoldást ami mindkettőtöknek jó vagy pedíg szakíts vele.

Ha pedig nem szakítassz annak ellenére sem, hogy nem képes változtatni/ továbbra is utálod a helyzetet, akkor ne rinyálj, te döntöttél így.

Van válsztási lehetőséged, csak erről tudomást kéne venni.

Az meg hogy gyerek van, nem érv.

Egyrészt előbb kelett volna gondolkodni és nem benne maradni egy korlátozó kapcsolatban, másrészt ha csak azért maradsz vele mert gyerek van, az is egy döntés, méghozzá a tiéd, akkor is hoztál egy döntést, tanulj meg egüttélni vele.

2020. ápr. 19. 15:59
 38/62 anonim ***** válasza:
77%

".azért vagyok hülye mert nem akarom hogy a testvére szétmarjon minket?"

Ne haragudj de ha te nem adsz rá okot, és amúgy normális és jó a kapcsolatotok, akkor nincs mivel szétmarni.

Eleve nem értem, mi olyat mondhatna egyoldalúan, amivel téged rossz színben tüntet fel, de ha meg a párod magától nem akar melletted maradni, azaz hagyja hogy telebeszélje a fejét, akkor megint csak az van, hogy te kapaszkodsz valakibe és nem vagy hajlandó elfogadni a valóságot, miszerint ez mégsem egy fontos kapcsolat.

"ha az ágyú dolgokat is megbeszélnék akkor arra is bólogassak?"

Ha előtted megbeszéli és ezt annak ellenére teszi, hogy téged zavar, akkor tedd szóvá. De az, hogy ők ketten miről beszélgetnek bizalmasan, igazából szerintem nem a te dolgod akkor sem ha rosszul esik.

Nekem alapvetően nagyon úgy tűnik, hogy mint valami veszett kutya áskálódsz és keresed a jeleket, az alkalmakat és indokokat.

Vagy azért mert a csaj tényleg tett érte, te meg nem tudtad normálisan figyelmenkívül hagyni és összeakaszkodtatok, vagy azért mert eleve a fejedbe vetted, hogy márpedig itt rajtad kívül nincs másnak helye. Lehet, hogy az első, de akkor is el kéne gondolkoznod, mennyire kezeled a jelen pillanatban normálisan ezt a helyzetet.

2020. ápr. 19. 16:08
 39/62 A kérdező kommentje:
Mindegy elég buta vagyok hogy ide teszek fel kérdéseket.köszönöm a sok tökéletes embernek hogy ők mind tökéletesek és hogy a párjuk egy csoda.szerintem tudni kell különbséget tenni a testvére és a szerelmem között.
2020. ápr. 19. 16:37
 40/62 A kérdező kommentje:
Én bármit megtennék a páromért!
2020. ápr. 19. 16:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!