Párom jobban szereti a testvérét?
Szia!
Nem mocskolódni szeretnék, viszont a testvéri kötelék az egy különleges kapocs két fél között, és ne haragudj, de nincs jogod elvárni, hogy ne szeresse őt. Én egy pasi miatt sem mondanék le a saját testvéremről (mivel lány vagyok, ez oda vissza ugyanúgy érvényes),és amennyiben ezt te elvárod, akkor elkellene kicsit gondolkoznod, mert nagyon rossz irányba haladsz.
Mégegyszer hangsúlyozom, nem rosszból mondtam :)
Én megértem a kérdezőt... Hasonló szituációban vagyok.
Ez nem arról szól, hogy ember elakarja szakítani a párját a családjától. A testvéri kötelék fontos! Nekem több testvérem is van, bármikor számíthatok rájuk, mindent megbeszélhetek velük... DE! úgy érzem, van egy szint, ami után már nem egészséges.
Párom testvére olyan mint a te sógornőd. Egyedülálló (valószínűleg soha nem megy már férjhez...), szűz (ezzel nem lenne baj, de senki felé nem nyit, még egy randija vagy kézfogása sem volt, pedig 30 elmúlt...). És a benne felgyülemlő érzelmeket a páromra vetíti ki... Ami nekem őszintén szólva beteges...
Példa: ölelgeti és puszilhatja a szintén 30+-os testvérét, mintha együtt járnának. Vagy nem zavarja, hogy összebújunk a párommal, simán odabújik közénk. (ezalatt szó szerint azt értem, hogy én a párom mellkasához vagyok bújva az ágyon, és ő is odajön így...)
Többször beszéltem erről a párommal, és úgy érzem, hogy van egy enyhe fogyatékossága a lánynak, csak a család nem akarja beismerni és kezeltetni... (Szerintük a fenti cselekedetek normálisak, csak a párom érzi néha kínosnak, de ő sem szól rá semmit)
Szóval van ilyen. Nem minden család egyforma, és nem mindenhol ugyanaz a "közelség" a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!