Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Párom jobban szereti a testvérét?

Párom jobban szereti a testvérét?

Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek a párja jobban ragaszkodik a testvéréhez?a sógornőm 36éves egyedül álló,sokszor azt érezteti hogy ki tudja sajátítani a páromat(testvérét).tudja manipulálni,a lelkére beszélni,több mindent megbeszél vele a párom mint velem,emiatt sokat veszekedünk.adjatok légyszi tanácsot mit tegyek mert ez engem nagyon zavar.
2020. ápr. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim válasza:
38%

Szia!

Nem mocskolódni szeretnék, viszont a testvéri kötelék az egy különleges kapocs két fél között, és ne haragudj, de nincs jogod elvárni, hogy ne szeresse őt. Én egy pasi miatt sem mondanék le a saját testvéremről (mivel lány vagyok, ez oda vissza ugyanúgy érvényes),és amennyiben ezt te elvárod, akkor elkellene kicsit gondolkoznod, mert nagyon rossz irányba haladsz.

Mégegyszer hangsúlyozom, nem rosszból mondtam :)

2020. ápr. 19. 12:05
 2/62 anonim ***** válasza:
91%
Ezt csak vele tudod megbeszélni,mondd el neki,hogy ez téged nagyon zavar! Ha nem változtat rajta, felesleges együtt lennetek,mert ez megmérgezi hosszútávon a kapcsolatotokat!
2020. ápr. 19. 12:07
 3/62 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő.én megértem sőt örülök neki hogy jóba vannak.de nem hiszem azt hogy a testvére legyen az első.jön a közös babánk volt vitánk a sógornőmmel.olyanokat írt hogy:rohadjak meg,maradjak a szülő ágyon,és nem érdekli hogy pohos vagyok le basz egyet.Szerintem ezek után nem túlzok.
2020. ápr. 19. 12:12
 4/62 anonim ***** válasza:
31%
Az teljesen természetes, hogy egy jó testvéri kapcsolatban sok mindent megbeszélnek a tesvérek akkor is, ha már felnőttek és bármennyire közhelyes, a testvér örök, a kapcsolatok meg jönnek-mennek... Itt az a nagy kérdés, a Te kapcsolatod mennyire erős, stabil a pároddal? Nem mindegy, hogy csak egy pár hónapos kapcsolatról van szó, vagy esetleg egy több éves élettársi kapcsolatról?
2020. ápr. 19. 12:13
 5/62 anonim ***** válasza:
90%
2-s vagyok! Nem arról van szó,hogy ne szeresse a testvérét! Én is azt várnám, hogy a páromnak én legyek az első, velem osztozzon jóban, rosszban,lelkitársam legyen! Ebbe bőven belefér egy egészséges testvéri kapcsolat, az egyensúlyt meglehet tartani! Az viszont semmiféleképpen nem egészséges ha minden szerepet egy testvér tölt be, mi szükség akkor a párjára?
2020. ápr. 19. 12:14
 6/62 A kérdező kommentje:
Szerintem élnie kéne a saját életét és nem a testvére életébe áskálódni.az már gáz hogy úgy csinál mintha a párom aző párja lenne.
2020. ápr. 19. 12:14
 7/62 anonim ***** válasza:
79%
a 12.12-es kommented alapján kérdezem, ezekre mit reagál a párod?
2020. ápr. 19. 12:15
 8/62 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva csak annyit írt neki hogy vigyázzon arra hogy mit beszél.egy kicsit kevesebbet beszéltek de nem tud rá haragudni,sőt mostanában újra olyan jó a kapcsolatjuk,mert hogy a sógornőm beadta hogy ő megbánta amit írt,és persze a párom elhiszi mert úgy a lelkére tud beszélni.valamelyik nap is 3 órán keresztül beszélgettek és ugye nekem nem mondja el a párom hogy miről is volt szó.tegnap is 1 óra.nem hiszem hogy egy fiúnak meg egy lány testvérnek ennyi közös témájok lenne.a sógornőm nem szeret engem és tudom hogy ellenem beszélni a páromat.mióta ennyire jól elvannak újra a páromra nem ismerek rá.képes lenne elhagyni engem meg a babát.
2020. ápr. 19. 12:23
 9/62 anonim ***** válasza:
91%

Én megértem a kérdezőt... Hasonló szituációban vagyok.

Ez nem arról szól, hogy ember elakarja szakítani a párját a családjától. A testvéri kötelék fontos! Nekem több testvérem is van, bármikor számíthatok rájuk, mindent megbeszélhetek velük... DE! úgy érzem, van egy szint, ami után már nem egészséges.

Párom testvére olyan mint a te sógornőd. Egyedülálló (valószínűleg soha nem megy már férjhez...), szűz (ezzel nem lenne baj, de senki felé nem nyit, még egy randija vagy kézfogása sem volt, pedig 30 elmúlt...). És a benne felgyülemlő érzelmeket a páromra vetíti ki... Ami nekem őszintén szólva beteges...

Példa: ölelgeti és puszilhatja a szintén 30+-os testvérét, mintha együtt járnának. Vagy nem zavarja, hogy összebújunk a párommal, simán odabújik közénk. (ezalatt szó szerint azt értem, hogy én a párom mellkasához vagyok bújva az ágyon, és ő is odajön így...)

Többször beszéltem erről a párommal, és úgy érzem, hogy van egy enyhe fogyatékossága a lánynak, csak a család nem akarja beismerni és kezeltetni... (Szerintük a fenti cselekedetek normálisak, csak a párom érzi néha kínosnak, de ő sem szól rá semmit)

Szóval van ilyen. Nem minden család egyforma, és nem mindenhol ugyanaz a "közelség" a normális.

2020. ápr. 19. 12:24
 10/62 anonim ***** válasza:
22%
Párkapcsolatok jönnek-menek. Az nem egy örök dolog mint egy testvér. Én egy csajért sem pattintanám le a testvérem
2020. ápr. 19. 12:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!