Párom jobban szereti a testvérét?
"Ezen logika mentén, az anyja sem számít meg az apja sem mert ahogy írtad az is csak adott volt, nem ő választotta őket."
Egyet értek azzal a válaszolóval, lao írta hogy a családunkat sajnos nem mi választjuk meg. És itt sajnos te vagy a debil, hogy a saját szavaddal ultajak az ilyen gyenge értelmi képességű emberekre. Így van, az ember nem tudja a családját megválasztani. Nem azt írta a válaszoló, hogy innentől az apját és anyját is el kell dobnia. Hanem ha úgy viselkedik az anyja apja testvére, hogy az bizony kiveri a biztosítékot, pl a drága testvére olyanokat ír az általa választott nőnek, hogy kb dögöljön meg akkor nem muszáj kapcsolatot tartani vele csak azért, mert a testvére. Attól mert valaki vér rokon, még lehet oltári nagy paraszt, és emberileg egy nulla. És nem, nem muszáj az ilyennel tartani a kapcsolatot. Nálunk férjem szülei viselkedtek velem és férjemmel olyan lekezelő, undorító módon, hogy megszakitottunk minden kapcsolatot velük és azóta sokkal nyugodtabb az életünk. Igen a férjem szülei voltak. De nem fogunk minden mocskot eltűrni valakinek csak azért mert a "vérem". Na ezt akarta írni az előző válaszoló, ami neked sajnos nem jött át. De biztos a másik a "debil". Véletlenül sem te.......
Kérdező, neked sajnos nem tudok tanácsot adni, hiszen itt a férjednek kellene fellepnie. És melléd állnia. Ha ő nem húzza meg a határokat, te nem sokat tudsz tenni, max elválni/elhagyni.
Kedves#51.szerintem a párod okosan cselekedett.nem a családjának választja a párját hanem saját magának.szerintem is ki kell hogy álljon értünk és nem behúzni fülét farkát.sajnos aki nincs ilyen helyzetbe nem fogja tudni miről beszélek.ha engem nem véd meg a testvérével szemben az egy dolog de hogy a gyermekét se az szerintem már nem jó jel.
Nagyon ott tartunk hogy ő inkább választja a családját,testvérét mint engem meg a babát.
# 51
És látom még mindig peregnek a szövegértési gondok.
Egy szóval nem írtam, hogy jobban számít a rokon, vagy hogy valakit el kéne viselni ha szar alak csak mert rokon.
De mielőtt felülsz te is a debil vonatra, tisztázzuk már, hogy konkrétan semmi nem derült ki a kérdező szerepéről.
Nem hogy nem tagadta le, hogy bunkó lett volna, olyat se írt, hogy nem adott rá okot.
Honnan tudod a kérdező miket adott elő?
Én nem mondom, hogy ő a hibás, de ameddig nem tiszta ő hogy viselkedett, addig fölösleges ez az állásfoglalás.
Márpedig az eddigi válaszai alapján, egy szót sem szólt a szerepéről.
A dolgok nagy részét átfutottam. Én 39 évesen mentem férjhez, nem érzem, hogy ettől rosszabb (vagy jobb) lennék mint más.
Szerintem lenezed a sogornodet. Szerintem ő nem bír téged, talán ezért, talán a saját kudarcai miatt.
Nem egészséges, ha valaki a testvérével több időt tolt, mint a házastársaval. Nem egészséges, ha midnenkirol lemondtal a párod kedvéért. Szerintem haragszol is rá.
Nagyon sok gubanc van ebben a kapcsolatban.
Nem JOBBAN szereti a párod a testvérét, hanem MÁSKÉPP!
Egy kapcsolatban külön kell tudni választani a párunk iránt érzett, érzékiségen alapuló érzelmeket és a testvér vagy a szülők iránt érzett vérségi köteléken alapuló szeretetet.
Nagyon sokaknál ez nem működik, ezért féltékenykednek körben egymásra, anyósra, sógornőre, menyre, barátokra, mert kizárólagosságot akarnak.
Fel nem fogva, hogy attól még, hogy valaki szereti az egyiket, szeretheti a másikat is, attól még neki nem jut kevesebb szeretet.
A szeretet az egyetlen dolog a világon, amiből minél többet adsz, annál többet kapsz vissza, soha nem fog elfogyni.
Az pedig, hogy a párod jobban el tud beszélgetni a testvérével mint veled, az sajnos a te hibád!
Nem vagy neki megfelelő szellemi partner, vagy csak egyszerűen nem figyelsz megfelelően a dolgaira, mert unod, vagy nem érdekel a téma. A testvérét viszont igen.
Én is jobban el tudok beszélgetni a húgommal, mint a férjemmel, de ez nem azt jelenti, hogy a húgomat jobban szeretem.
Arról pedig, hogy a sógornőd ma már hogy beszél veled, az a véleményem, hogy ennek súlyos előzményei vannak részedről is, csak arról valahogy nem sikerült mesélned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!