Párom jobban szereti a testvérét?
Kedves Kérdező!
"...olyanokat írt hogy:rohadjak meg,maradjak a szülő ágyon,és nem érdekli hogy pohos vagyok le basz egyet."
Ennek nyilván volt előzménye, csak arról nem csacsogsz!
Nem védem a sógornődet, szarok bele, de ok nélkül nem ír senki ilyeneket.
Vastagon beleállhattál te ebbe a történetbe, csak most, hogy teherbe estél úgy gondolod, hogy erősödött a státuszod, pedig egy frászt!
Ha igazad van, akkor gyerek nélkül is igazad van, ha nincs igazad, akkor te produkálhatsz oda 8 kölköt is, akkor sem lesz igazad.
Mondjuk a gyerekkel csak a saját életedet nehezítetted, mert innentől kezdve még albérletet is kevésbé kapsz, ha szakítotok.
"akarom csak azt hogy én legyek a fontosabb és ne a testvére!"
És el is érkeztünk a probléma gyökeréhez.
Te simán egy hülye vagy!
Te a házassággal hozod összefüggésbe a "jó emberséget"?
Te sem vagy férjnél, mert akkor a pasidról nem úgy beszélnél, mint egy zokniról.
Mennyivel vagy te több a sógornődnél, azzal, hogy fel lettél csinálva?
Én nem csodálom, hogy falnak mennek tőled és még a saját "párod" is inkább a testvérével beszélget.
# 9-es vagyok.
Én elfogadtam a szituációt.... sajnos nem volt más választás.
Azt tudni kell, hogy engem sem kedvel a hölgyemény...Szerinte nem vagyok elég jó a tesójának. (De a párom mindig kiáll mellettem.)
Sokan itt azért nem értik a helyzetet és okolnak téged, mert nem voltak ilyen szituációban. Egy szint után zavaró tud lenni, hiszen az embernek a kedvesével kéne felépítenie a közös életét és nem a testvérével.
Nem kell ahhoz rossznak lenned, hogy rühelljen a sógornőd. Egy nagy hibát vétettél: elvetted tőle a drága öccsét. Sógornőm is betegesen féltékeny rám, ezt a párom is megerősítette nekem, amikor erről beszéltünk.
"XY ilyen, mindig is ilyen volt. Így kell elfogadni".
Azt is elfogadtam, hogy minden évben elmennek kettesben külföldre nyaralni... A "lánynak" szüksége van erre. Ilyenkor én is elutazom a barátnőimmel vagy meglátogatom az unokahúgaimat. Mondjuk kicsit olyanok a közös képeik, mint a nászutasoké... (ezt mások is megerősítették) de hát ez van, legalább ilyenkor boldog és pár hétig velem is kedvesebb.
Én annak a híve vagyok, hogy okos enged, szamár szenved...
Beszélj erről a pároddal. Ne vádlóan, hanem őszintén. Hogy neked ez nehéz szituáció, félsz, hogy ellened fordít stb.
De ne akard korlátozni az együtt töltött idejüket. Ők így nőttek fel, nekik ez a normális. Ezen nem tudsz változtatni.
# 27
Én konkrétan voltam ilyen szituációban, persze elsőre nem esett jól, de amint elfogadtam és nem nagyítottam fel máris más volt a helyzet.
Igen, valóban vannak árnyalatok, és igen, valóban van olyan, hogy a másik fél visszaél a helyzettel és az embernek jogosan fáj.
Viszont ez mindenképpen egy három szereplős történet, ugyanis ha valaki nem tudja helyén kezelni, mert első perctől kezdve azt várja, hogy ő legyen az első mert csak, és emiatt hisztizik, azzal a pasinál is megadja az alaphangot, meg a másik szereplőhöz is el fog jutni és máris kezdődik az ellenségeskedés.
Ha alapvetően normálisak vagytok, és valóban jobban a második helyre szorulsz mint illene, akkor érett módon fel tudod vetni és esélyes, hogy a párod mindjárt normálisabban kezeli még ha nem is biztos, hogy igazat ad. Látni kell azért azt, hogy a hölgyemény valószínűleg tett eleget azért, amiért így van kezelve és csak azért mert veri az asztalt, hogy márpedig ő nem lehet második nem lesz igaza, még ha érthető is hogy senkinek nem esne jól a helyzet. Főleg nem mindegy, hogy tényleg a második, vagy csak nem akarja elviselni, hogy más ember is fontos rajta kívül a párjának.
"a sógornőm...ki tudja sajátítani a páromat(testvérét)...több mindent megbeszél vele a párom mint velem, emiatt sokat veszekedünk."
Ehelyett te szeretnéd kisajátítani a párodat,
és nem veszekedtek, hanem csak te veszekszel vele.
(Mint ahogyan a hozzászólókkal is.)
"Párkapcsolatok jönnek-menek. Az nem egy örök dolog mint egy testvér. Én egy csajért sem pattintanám le a testvérem"
Bocs, de ez egy ostoba f..szság.
A "csaj" az, akit teljesen önként, szabad akaratából választott a pasi. A testvérét nem ő választotta, az adott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!