Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Párom jobban szereti a testvérét?

Párom jobban szereti a testvérét?

Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek a párja jobban ragaszkodik a testvéréhez?a sógornőm 36éves egyedül álló,sokszor azt érezteti hogy ki tudja sajátítani a páromat(testvérét).tudja manipulálni,a lelkére beszélni,több mindent megbeszél vele a párom mint velem,emiatt sokat veszekedünk.adjatok légyszi tanácsot mit tegyek mert ez engem nagyon zavar.
2020. ápr. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező!

"...olyanokat írt hogy:rohadjak meg,maradjak a szülő ágyon,és nem érdekli hogy pohos vagyok le basz egyet."

Ennek nyilván volt előzménye, csak arról nem csacsogsz!

Nem védem a sógornődet, szarok bele, de ok nélkül nem ír senki ilyeneket.

Vastagon beleállhattál te ebbe a történetbe, csak most, hogy teherbe estél úgy gondolod, hogy erősödött a státuszod, pedig egy frászt!

Ha igazad van, akkor gyerek nélkül is igazad van, ha nincs igazad, akkor te produkálhatsz oda 8 kölköt is, akkor sem lesz igazad.

Mondjuk a gyerekkel csak a saját életedet nehezítetted, mert innentől kezdve még albérletet is kevésbé kapsz, ha szakítotok.

2020. ápr. 19. 13:50
 22/62 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban hogy nem ismersz se engem sem őt.ha valaki 36éves korára nem megy férjhez vagy nem kell senkinek akkor az biztos jó ember lehet ugye?én nem tiltani akarom csak azt hogy én legyek a fontosabb és ne a testvére!
2020. ápr. 19. 13:50
 23/62 anonim ***** válasza:
60%

"akarom csak azt hogy én legyek a fontosabb és ne a testvére!"

És el is érkeztünk a probléma gyökeréhez.

2020. ápr. 19. 13:52
 24/62 anonim ***** válasza:
61%

Te simán egy hülye vagy!

Te a házassággal hozod összefüggésbe a "jó emberséget"?

Te sem vagy férjnél, mert akkor a pasidról nem úgy beszélnél, mint egy zokniról.

Mennyivel vagy te több a sógornődnél, azzal, hogy fel lettél csinálva?

Én nem csodálom, hogy falnak mennek tőled és még a saját "párod" is inkább a testvérével beszélget.

2020. ápr. 19. 13:56
 25/62 anonim ***** válasza:
75%
Azt hiszem én is jobban szeretem a testvérét.
2020. ápr. 19. 14:03
 26/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket!
2020. ápr. 19. 14:05
 27/62 anonim ***** válasza:
4%

# 9-es vagyok.

Én elfogadtam a szituációt.... sajnos nem volt más választás.

Azt tudni kell, hogy engem sem kedvel a hölgyemény...Szerinte nem vagyok elég jó a tesójának. (De a párom mindig kiáll mellettem.)

Sokan itt azért nem értik a helyzetet és okolnak téged, mert nem voltak ilyen szituációban. Egy szint után zavaró tud lenni, hiszen az embernek a kedvesével kéne felépítenie a közös életét és nem a testvérével.

Nem kell ahhoz rossznak lenned, hogy rühelljen a sógornőd. Egy nagy hibát vétettél: elvetted tőle a drága öccsét. Sógornőm is betegesen féltékeny rám, ezt a párom is megerősítette nekem, amikor erről beszéltünk.

"XY ilyen, mindig is ilyen volt. Így kell elfogadni".

Azt is elfogadtam, hogy minden évben elmennek kettesben külföldre nyaralni... A "lánynak" szüksége van erre. Ilyenkor én is elutazom a barátnőimmel vagy meglátogatom az unokahúgaimat. Mondjuk kicsit olyanok a közös képeik, mint a nászutasoké... (ezt mások is megerősítették) de hát ez van, legalább ilyenkor boldog és pár hétig velem is kedvesebb.

Én annak a híve vagyok, hogy okos enged, szamár szenved...

Beszélj erről a pároddal. Ne vádlóan, hanem őszintén. Hogy neked ez nehéz szituáció, félsz, hogy ellened fordít stb.

De ne akard korlátozni az együtt töltött idejüket. Ők így nőttek fel, nekik ez a normális. Ezen nem tudsz változtatni.

2020. ápr. 19. 15:04
 28/62 anonim ***** válasza:
19%

# 27

Én konkrétan voltam ilyen szituációban, persze elsőre nem esett jól, de amint elfogadtam és nem nagyítottam fel máris más volt a helyzet.

Igen, valóban vannak árnyalatok, és igen, valóban van olyan, hogy a másik fél visszaél a helyzettel és az embernek jogosan fáj.

Viszont ez mindenképpen egy három szereplős történet, ugyanis ha valaki nem tudja helyén kezelni, mert első perctől kezdve azt várja, hogy ő legyen az első mert csak, és emiatt hisztizik, azzal a pasinál is megadja az alaphangot, meg a másik szereplőhöz is el fog jutni és máris kezdődik az ellenségeskedés.

Ha alapvetően normálisak vagytok, és valóban jobban a második helyre szorulsz mint illene, akkor érett módon fel tudod vetni és esélyes, hogy a párod mindjárt normálisabban kezeli még ha nem is biztos, hogy igazat ad. Látni kell azért azt, hogy a hölgyemény valószínűleg tett eleget azért, amiért így van kezelve és csak azért mert veri az asztalt, hogy márpedig ő nem lehet második nem lesz igaza, még ha érthető is hogy senkinek nem esne jól a helyzet. Főleg nem mindegy, hogy tényleg a második, vagy csak nem akarja elviselni, hogy más ember is fontos rajta kívül a párjának.

2020. ápr. 19. 15:15
 29/62 anonim ***** válasza:
74%

"a sógornőm...ki tudja sajátítani a páromat(testvérét)...több mindent megbeszél vele a párom mint velem, emiatt sokat veszekedünk."

Ehelyett te szeretnéd kisajátítani a párodat,

és nem veszekedtek, hanem csak te veszekszel vele.

(Mint ahogyan a hozzászólókkal is.)

2020. ápr. 19. 15:22
 30/62 anonim ***** válasza:
28%

"Párkapcsolatok jönnek-menek. Az nem egy örök dolog mint egy testvér. Én egy csajért sem pattintanám le a testvérem"

Bocs, de ez egy ostoba f..szság.

A "csaj" az, akit teljesen önként, szabad akaratából választott a pasi. A testvérét nem ő választotta, az adott volt.

2020. ápr. 19. 15:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!