Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Párom jobban szereti a testvérét?

Párom jobban szereti a testvérét?

Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek a párja jobban ragaszkodik a testvéréhez?a sógornőm 36éves egyedül álló,sokszor azt érezteti hogy ki tudja sajátítani a páromat(testvérét).tudja manipulálni,a lelkére beszélni,több mindent megbeszél vele a párom mint velem,emiatt sokat veszekedünk.adjatok légyszi tanácsot mit tegyek mert ez engem nagyon zavar.
2020. ápr. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
73%

Tudod, nem nagyon reagáltál semmi érdemlegeset.

Lényegében mindenre egyféle reakció jött, kb dühös vagy a helyzetre és ezért igazad van.

A jelét nem adtad, hogy megpróbálnád megvizsgálni, valóban jól értelmezed e ezt a dolgot.

Nem-e neked kéne máshogy állni hozzá. Attól hogy a párod is korlátoz, neked még nem lesz igazad.

Ahogy attól hogy a tesó visszaél a helyzettel, neked nem biztos hogy részt kéne venned ebben a szájkaratéban.

Valahol kizárt dolognak tartom, hogy ő fűt fát mondd rád, te meg ezt kultúráltan tudnád kezelni.

Márpedig ha te belemész az oda-vissza mondogatásba, akkor ne csodálkozz a kialakult rossz helyzeten.

Te jelenleg egy dolgot látsz, hogy rossz a viszony, és szerinted neked kéne az elsőnek lenned akkor nem lenne rossz.

Amíg ettől az agyrém elgondolástól nem tudsz megszabadulni, addig ezen semmi nem fog segíteni, semmi.

Addig továbbra is állandóan sértettként fogsz viselkedni a vélt vagy valós sérelmek miatt.

És tuti hogy adni fogsz rá te is okot, hogy ne kedveljen, meg vitás legyen a viszony.

Lehet, hogy ő a hibás, de ha te sem tudsz normálisan viszonyulni csak visszatámadni, akkor nem tudom miért várod, hogy varázsütésre megjavuljanak a dolgok.

Az, hogy te milyen áldozatot hoztál a párodért, azaz hogy otthagytad a családod, az bizony a te döntésed volt, ezt fölösleges számonkérned rajta.

A történetből valójában elég sok mindent nem tudunk.

És nem is akartad tisztázni a helyzetet, szerinted nem kaptál túl normális válaszokat, de közben egyáltalán nem voltál őszínte, te hibáztál-e ebben az egészben és mit.

Bántottad-e a testvérét vagy voltál e rossz szándékú vele csak azért mert azt gondoltad ha ő megteheti akkor te is, mondtál-e rosszat.

Egy dolgot kellene megérteni, csak azért mert a párja vagy, nem lesz igazad.

Sok mindent elvárhatsz, de azt nem, hogy más ne legyen az életében.

Ha te ezt megtetted mert elvárja, az megint a te döntésed volt.

A saját felelősségedet kellene felismerni először ebben a helyzetben és ha azt tisztáztad, akkor megpróbálni helyrehozni.

Ha a tesó valóban nem normális, az úgyse fog megváltozni, de biztos sokat jelentene ha legalább te nem tennél a tűzre vagy civakodnál velük, hanem elkezdenél a magad dolgával foglalkozni.

Ha nem reagálsz az áskálódásaira, kizárt dolog, hogy tudjon bármit kezdeni veled.

2020. ápr. 19. 16:59
 42/62 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők.pn megértek minden kritikát,de ha a sógornőmnek lenne valakie akkor ő nem tartaná elsőnek a páromat.sőt sokmindent nem mond el neki a párom meg mindent elmond neki.nem hiszem hogy egy 33 éves férfi nem tudja kontrollálni ezt.ő akarta nagyon a babát és nem én.most meg simán eldobnám.nem az az apa aki gyereket tud csinálni hanem aki felneveli.
2020. ápr. 19. 18:02
 43/62 A kérdező kommentje:
Eldobná,bocsánat nem jól írtam.mert én soha nem tennék ilyet.
2020. ápr. 19. 18:03
 44/62 anonim ***** válasza:
15%
Hát az fsza, hogy még neki kellene fülét-farkát behúzni, mert egy irigy pcsa támadja. Hogyne. Biztos neked jól esne, te nem szólnál vissza, mosolyogva néznéd, hogy ráakaszkodik a párodra, nyilván. Azért ezt te sem gondolatod komolyan...
2020. ápr. 19. 18:07
 45/62 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.ha te megteszel mindent és a sógornőd irigy rád akkor mi van?mindig igyekeztem a kedvökbe járni de ez se volt elég.bántogathatol nyugodtan de szerintem az nem logikus hogy úgy tekint rá mintha férje lenne a párom.
2020. ápr. 19. 18:10
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan alig tudunk bármit a teljes történetből, de még mindig a sógornőnél tartunk.

Rendben akkor ő a hibás.

Egyébként teljesen mindegy, hogy most neki lenne-e annyira fontos.

Mert ez még mindig nem arról szól, hogy akkor most ő jogosan az első-e szerinted, lépj túl ezen.

Egyébként meg hiába szereted a párodat vakon, bármennyire fáj, ez fordítva nem igaz és nem is lesz. Lehetsz akármennyire önfeláldozó meg a többi, végső soron ez a bajod, ezt akarod rajta is látni. Ezért fáj, hogy nem vagy az első, mert pontosan azt érzékeled rajta, hogy nem viszonozza az érzéseid. Vagy kibékülsz ezzel, vagy szenvedsz mellette mint egy áldozat mint évekig, és majd egyszer továbblépsz.Az van, hogy te vakon szerelmes vagy, ő meg nem és nem is nagyon lesz, ennyi ez.

2020. ápr. 19. 18:10
 47/62 anonim ***** válasza:
73%

# 44

Neked se jött össze a 8 általános mi?

Aztán csodálkoztok a problémáitokon ha alapvető szövegértési gondok vannak.

Nem derült ki, hogy a csaj akarja kisajátítani a párját, vagy valóban támadják.

Ahogy az sem derült ki, hogy kapott 2 kellemetlen megjegyzést, amire elkezdett bunkózni és most oda vissza pofáznak, vagy valóban bántva van.

Fölösleges játszani addig az áldozatot, ameddig ő is támad oda vissza, ennyit mondtam.

Játszhatja a sértettet, de ha a párja nem érzi úgy, hogy meg kéne védeni, akkor fölöslegesen kap hajba a csajjal.

2020. ápr. 19. 18:15
 48/62 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők.lehet én vagyok a hibás meg túl naiv.az biztos hogy imádom a párom de nem hiszem hogy hibás lennék azért mert olyan mintha 2 felesége lenne.ha neki nem számít a saját gyermeke akkor maradjon anyuci szoknyája mellett!fel kell nőni egy család alapításához és nem szaladni tesóhoz mindent elmondani ami nem rá tartozik,utána meg persze hogy én vagyok a hibás!
2020. ápr. 19. 18:29
 49/62 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ha ennyire éretlen minek szültél nek?
2020. ápr. 19. 18:32
 50/62 A kérdező kommentje:
Őszintén.mert hülye vagyok.azt hittem hogy megváltozik,de sajnos nem!neki úgy kellünk ha ott lennénk a családjával együtt.
2020. ápr. 19. 18:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!