Ki érezte már úgy, de tutira, hogy a testvérét jobban szereti az anyja? Vagy hogy az anyja nem szereti?
Nalunk ez igy van. A testveremet mindenben tamogatjak, kinyaljak a hatsojat stb....itt vagyok en van egy lanyom 26 eves vagyok egy 10 honapos kislannyal. 7 honapja felenk se neztek. Es ez onnan jott mert osszevesztunk olyan dolog miatt mert allandoan lehuztak penzzel, mindenhova en vittem oket autoval persze mindent szivbol csinaltam, de egyszer betelt a pohar mert ezek utan is engem szoltak le mindenfele mocsoknak. Kiborultam megmondtam a velemenyemet. Na azota meg az eskuvomre se voltak hajlandoak eljonni, es a gyerekemre se kivamcsiak. Ez mondjuk mindig is igy volt. Az ocsem a minden hugom se er semmit se en. Ezt leirni mndent reszletesen legalabb 20 oldal hosszusagu lenne. Tesomekat nagyon szeretem es nagyon joban vagyunk. Sajat lakasomban elek a ferjemmel es a kislanyunkkal, ok meg par kopesnyire tolunk ugy h az se erdekli h elunk-e vagy halunk. Sajnos vannak ilyen szulok. Nem lehet mit tenni. En mar ugy vagyok vele akinek en nem kellek nem is teperek a szereteert. Van aki szivbol szeret. Regen nagyon rossz volt meg otthon laktam, azt tudtak velem megtenni amit csak akartak. Ma mar aldom az eget h ezen tul vagyok. :-) Es tanultam vmit toluk, en ilyen tuti nem leszek es nem is tudnek a sajat gyerekemmel.
Nalatok mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!