Másnak is ilyen az anyja?
A szüleim elváltak több, mint 10 éve. Én elég hamar visszaköltöztem apámhoz, mert a kétszintes családi házban bőven van hely, külön van választva a felső szint, külön bejárat, élem a saját életemet, sokat dolgozom, szóval gyakran vagyok távol. Úgy alakult, hogy anyám lepasszolta a 2 húgomat is apámnak, mert kitalálta, hogy bepótolja azt ami miattunk kimaradt az életéből, a bulikat, a pasikat... Szóval lelépett, azt se tudjuk, hogy hol lakik, mit csinál, kivel lakik, semmi infó, tőle hiába is kérdeznénk, mert olyan dolgokban hazudott már, hogy nem vagyok kiváncsi a válaszára.
És az én jóanyám néha megjelenik nálunk azzal a magyarázattal, hogy ő csak megnézi mi van velünk, persze általában akkor jön amikor a lányok suliban vannak és én sem vagyok itthon. Mivel régen ő is itt lakott van kulcsa, bejárkál, átkutat mindent, ha megtetszik neki valami és úgy gondolja, akkor fogja és elviszi egy szó nélkül. Ma észrevettem, hogy néhány dolog nem úgy van, ahogy hagytam, kiderült, hogy tegnap itt járt. Nem hiszem el, hogy 28 évesen el kell dugdosnom a cuccaimat a saját otthonomban. Megvettem a karácsonyi ajándékok egy részét, persze neki is, és itt van egy szatyorban az asztalon. Na hát azokat is kinyitotta és megnézte. Ha lecserélem a zárat, bejön a lenti bejáraton. Amikor nyaralni voltunk akkor állítólag több napig itt volt, a szomszédok látták, de azt mondta, hogy csak kitakarított, apám meg nem szól neki semmit ezért. Mi lenne a megoldás? Már többször mondtam neki, hogy ne jöjjön amikor nem vagyok itthon, de meg se kérdezi, hogy mikor jó nekem, és nem is szól utólag sem, hogy itt volt.
Hogy jon be a lentin?
Csereljetek ki es beke, onnantol ha bejon, betores....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!