Ha valaki nem igazan szereti a testveret az miert szivtelen?
Nem azt mondom, hogy egyaltalan nem szeretem, de nagyon gyakran arra gondolok, hogy jobb lenne egyedul. Folyamatosan durva velem, mindig szivat, soha egy normalis szava nem volt hozzam, ha elmentem bulizni, ott mindenki elott azzal jott, hogy minek jottel, miert nem maradtal itthon. Nem tehetek rola, nem jovunk jol ki, es nem is igazan szeretem ot. Ha beteg persze sajnalom, de nem erzek kotodest hozza. Soha nem tudtam vele egy pizzat se megenni, mert mindig elvarta volna, hogy az o reszet is mindenhol fizetem.
Es ugyanez a helyzet sok rokonommal is, keresztanyam, nagymamam is folyamatosan bunkozik velem, naluk egy az egyben kijelenthetem, hogy tenyleg nem szeretem oket, mert okot adtak ra, hogy miert ne szeressem oket es miert ne nezzek fel rajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!