Hogy tudom megtalálni anyukám testvérét ha nincs fenn a családja a facebookon de mindegyikőjüknek tudom a nevét? SÜRGŐS!
HA tudod a nevüket, esetleg a várost ahol élnek, akkor az önkormányzatnál érdeklődhetsz. Vagy telefonkönyvből kikeresheted.
Én azért nem értek valamit. Ezek szerint anyukád és a testvére évek óta nem tartják a kapcsolatot egymással? Nyilván nem, mert ha tartották volna, akkor tudnátok hol lakik, mi a telefonszáma. Ha ennyi éven át semmi kapcsolat, miből gondolod, hogy rögtön segítenek? Mi közük ahhoz, hogy anyukád utcára kerül vagy sem? Miért nem te segítsz neki?? Nem kötekedni akarok, csak érdekel, hogy ha nem tartják a kapcsolatot egymással, miért tőlük vártok segítséget.
mivel már nem tudom mit tegyek ezért reménykedem hogvy háétha a tesvére tud segíteni
mégis csak testvérek
És egyébként anyukád hogyhogy nem tudja a testvéréről, hol él és mi az elérhetősége?....
És a nagyszüleid se tudják?
És nem ismered az unokatesóidat sem?
Az országos lakcímnyilvántartó - persze nem ingyen - megkeresi, majd küld neki levelet, hogy ki érdeklődött utána.
Ha eléri az érdekküszöbét, és engedélyezi a címe megadását, nos utána kiszolgáltatják a kutatónak is.
(Ilyen előzmények után tartós, minden havi segítségre aligha lehet számítani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!