A hugom rámijesztett a facebookon, hogy apu öngyilkos lett, anyut elvitték a mentők idegösszeomlással. Másnap kiderült ez nem igaz. Mit kell ilyenkor mondani a hugomnak, ha legközelebb találkozok vele?
Figyelt kérdés
Az ilyen testvér, milyen testvér?2013. szept. 4. 13:53
1/24 anonim válasza:
Mit KELL?
Egy qrva nagyot beverni neki, megtépni, megrugdosni. Én ezt tenném a húgommal, ha ilyet csinálna.
2/24 anonim válasza:
Vagy pedig lefényképezni és megmutatni a szüleiteknek:)
3/24 anonim válasza:
Erőszakellenes vagyok, de egy nagy pofon kijárna ezért a húgodnak, az biztos! Nem is kell mellé semmit mondanod!
4/24 anonim válasza:
Ne mondj semmit, csak keverj le neki egy hatalmas pofont! (Kivéve persze, ha ezelőtt 2 héttel te játszottál el egy hasonlót, de nem hinném, hogy ez a helyzet áll fenn.)
5/24 anonim válasza:
Azért én meghallgatnám az előzményeket.
6/24 anonim válasza:
Jézusom, ez nem normális, de komolyan.
Én ott halnék meg, ha valaki ilyet mondana.
Szerintem egy irdatlan nagy pofon kell neki, nem pedig beszélgetés! Max. a pofon után, ha már magához tért...
7/24 anonim válasza:
Hány éves a húgod? Ha 12-13, akkor magyarázd meg neki, hogy ilyesmivel nem viccelünk, ha idősebb, akkor az 1-es válaszoló módszerét javaslom én is.
8/24 anonim válasza:
Először felpofoznám aztán elrángatnám egy pszichológushoz
10/24 anonim válasza:
Ez nagyon súlyos! Biztosan nem hagynám szó nélkül! Hülye egy vicc, szerintem beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!