Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A hugom rámijesztett a faceboo...

A hugom rámijesztett a facebookon, hogy apu öngyilkos lett, anyut elvitték a mentők idegösszeomlással. Másnap kiderült ez nem igaz. Mit kell ilyenkor mondani a hugomnak, ha legközelebb találkozok vele?

Figyelt kérdés
Az ilyen testvér, milyen testvér?
2013. szept. 4. 13:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Simán lekevernék egy nagy pofont, és ha a szülők szóvá tennék hogy miért ütöttem meg, akkor megmutatnám hogy mit írt ki..
2013. szept. 4. 14:15
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Én is leb.*sznék neki egyet...vagy kettőt
2013. szept. 4. 14:24
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Ellenzem az erőszak minden formáját, de olyan k...rvanagy maflást kiosztanék, mint egy ház, mert ez nagyon rossz vicc, ez túlmegy minden határon. Csak poénkodni akart vagy sokáig nem jelentkeztél?
2013. szept. 4. 14:27
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

Én baseball ütövel verném pépesre a fejét!

(Megint jellemzö, hogy a válaszadók legtöbbje önbíráskodásra uszít.)

2013. szept. 4. 14:30
 15/24 anonim ***** válasza:
19%

Azt hiszem én csak ránéznék tesómra amikor találkozunk, megvető pillantás, némán megingatnám a fejem, és annyit mondanék.

Ezt nem vártam volna tőled. Úgy viselkedsz mint egy 5 éves. Gondolkodj már el egy kicsit.

2013. szept. 4. 15:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ott lett volna a közelemben elmentem volna és egy akkorát lekevertem volna,hogy egy életre megtanulja.
2013. szept. 4. 15:27
 17/24 anonim ***** válasza:
94%

Iszonyat megtépném a hugit az holtbiztos. Közben egy-két saller is elcsattanna hogy tudja hogy hol a helye.

Idióta a kiscsaj, elmondtad a szüleidnek?

2013. szept. 4. 16:01
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkora pofont kapna amit még nagymamaként is mg fog emlegetni. Utána pedig minimum egy hónapig nem szólnék hozzá, és szó szerint átnéznék rajta.
2013. szept. 4. 16:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is lekevernék neki egy hatalmas pofont! Tanulja meg, hogy az ilyenekkel nem viccelünk!!
2013. szept. 4. 17:03
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, ismerem annyira a testvéremet, hogy tudjam bömbölne hívna fel ha ilyen történne nem pedig facebookon írogatna. (meg a legtöbb közeli rokon nem a faceen közli,hogy xy meghalt)

A másik meg: normális ember nem vár napokat hanem az üzenet érkezése után felhívja a helyi kórházat már csak az anyja miatt is.

Három ha a testvér kiskorú értesítettek volna valami felnőtt rokont vagy egyenesen téged.

Milyen testvér az ilyen? Gonosz és ócskán hazudik.

2013. szept. 4. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!