A hugom rámijesztett a facebookon, hogy apu öngyilkos lett, anyut elvitték a mentők idegösszeomlással. Másnap kiderült ez nem igaz. Mit kell ilyenkor mondani a hugomnak, ha legközelebb találkozok vele?
Én baseball ütövel verném pépesre a fejét!
(Megint jellemzö, hogy a válaszadók legtöbbje önbíráskodásra uszít.)
Azt hiszem én csak ránéznék tesómra amikor találkozunk, megvető pillantás, némán megingatnám a fejem, és annyit mondanék.
Ezt nem vártam volna tőled. Úgy viselkedsz mint egy 5 éves. Gondolkodj már el egy kicsit.
Iszonyat megtépném a hugit az holtbiztos. Közben egy-két saller is elcsattanna hogy tudja hogy hol a helye.
Idióta a kiscsaj, elmondtad a szüleidnek?
Őszintén, ismerem annyira a testvéremet, hogy tudjam bömbölne hívna fel ha ilyen történne nem pedig facebookon írogatna. (meg a legtöbb közeli rokon nem a faceen közli,hogy xy meghalt)
A másik meg: normális ember nem vár napokat hanem az üzenet érkezése után felhívja a helyi kórházat már csak az anyja miatt is.
Három ha a testvér kiskorú értesítettek volna valami felnőtt rokont vagy egyenesen téged.
Milyen testvér az ilyen? Gonosz és ócskán hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!