Valaki tud mondani öngyilkos verseket?
Figyelt kérdés
Amik a halálról, öngyilkosságról drámáról szolnak. Öngyilkos költőket is mondhatsz.
Pl:. Pár juhász gyula fekete vers is cím jöhet
(?)
2010. júl. 2. 18:31
1/16 anonim válasza:
Kovács Béci: Itt állok
Itt állok a szikla peremén,
várlak Téged, hogy ÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááá. Placcs.
(hülye csúszós szikla)
2/16 A kérdező kommentje:
Normális verscímeket!!!!!!!!!!+!És költőket
2010. júl. 2. 18:41
3/16 anonim válasza:
Hat pl. Jozsef Attila ongyilkos lett egyes elmeletek szerint(szerintem is) neki rengeteg ilyen szomoru,eletunt verse van...
5/16 anonim válasza:
olvass vidám verseket inkább...van elég öngyi és búvalb@szott ember ebben az országban így is
7/16 A kérdező kommentje:
De olyat mondjatok ami megbénít. Szétzúzza a lelkeket. Eltölti az egész embert...
értitek?
2010. júl. 2. 19:03
8/16 anonim válasza:
Nem értjük.
Mire jó az???
Írj magadnak ha annyira akarsz.
9/16 A kérdező kommentje:
szoktam írni.
Csak kellenek a sötét versek. Egy hatalmas katarzist szeretnék átélni
2010. júl. 2. 19:07
10/16 anonim válasza:
József Attila munkásságát tanulmányozd, szinte minden verse szomorú. Ady Endrének is vannak ilyen versei. Nem tudom, hogy konkrétan az öngyilkosság szerepel-e bennük, de vannak szomorú versei amik a halálról szólnak. Radnóti is írt a halálról, bár ő sem lett öngyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!