Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rejtegeti a telefonját, állandóan a facebookon lóg, még a fürdőszobába és a wc-re is viszi magával. Van valakije?
Figyelt kérdés
Ha a házaspár egyik fele (nő) állandóan a telefonjával a kezében járkál, rejtegeti, soha egy percre nem teszi le, állandóan a facebookon lóg és sejtelmesen mosolyog közben, akkor vajon az gyanakvásra ad okot? Lehet, hogy van valakije?2014. márc. 10. 09:26
2/26 anonim válasza:
ha mindig így volt akkor nem...ha ez változás, akkor igen.
pl én mindig iPad-del megyek wc-re a konyhába főzéshez is viszem (van dokkolóm a konyhában is)
és mivel általában könyvet olvasok rajta, akkor bizony bazsalygok, somolygok magamban, nincs senkim..
de attól még neki lehet valakije, de csak ez nem ad okot erre a feltételezésre..
Én a férjemtől lazán megkérdezném, miért van annyira összegyógyulva a telefonjával, ha előtte ne volt
4/26 anonim válasza:
Lehet, hogy a barátnőivel rólad csacsog:) hogy milyen helyes vagy meg, hogy mennyire szeret..:)
5/26 anonim válasza:
Nos, ez velem is igy van: viszem a telefont magammal mindenhova, logók a Facebookon es mosolygok is, ha olyat olvasok - a parom on kívül nincs mas az életemben.
6/26 Andizsuzsi válasza:
Mert mi történne, ha egy percre letenné? Ugye semmi? Nem az jár a fejedben, hogy akkor megnéznéd?
A többit az előző válaszolók már elmondták.
7/26 anonim válasza:
csak szimplán facebook függő is lehet
8/26 anonim válasza:
Nagyon gyanús! Sőt, ez már több, mint gyanús.
Főleg, ha nem volt mindig ilyen.
9/26 anonim válasza:
NEm lehet, hanem biztos! Én is csaltam egy ideig az egyik pasim, és csakis akkor jártam a wcre telefonnal.
10/26 anonim válasza:
Nem kell rémeket látni, facebook függő. Én ha a barátnőmmel beszélek, témától függetlenül mosolygok, s ez egész nap így van, lévén könyvet írunk. Bár én nem telefonon, hanem számítógépnél ülök, az én férjem is csak annyit lát, hogy egész nap jár a kezem a billentyűzeten és vigyorgok mint egy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!