Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ért meg a férjem? Mostanában állandóan ezt hánytorgatja!
Régebben dolgoztam egy gyárba. Monoton meló volt, depressziós lettem, mindenki füldugóval dolgozott, null emberi kapcsolat...
Szörnyű volt. Aztán bezárták a gyár azon részlegét, és a dolgozók nagy részét leépítették. Mivel havi bejelentéssel dolgoztattak minket, és nem jött össze pont az egy év, a munkáltatóim megúszták a GYEDet.
Mikor a lányunk másfél éves lett fél évig feketén dolgoztam, de utána nem találtam állást. Most egy hete van munkám. Elméletileg rossz meló: sok munka, kevés fizu, mégis.. Rettentő boldog vagyok.
Emberek közt mozgok, vendéglátóiparban. Pörgős, vidám meló, jó munkatársak.
A családom és néhány megmaradt barátom is mondja, hogy ki vagyok virulva.
Erre a férjem mást se csinál, mint leszól. Este ha hazaérek el vagyok fáradva, folyton emlegeti, hogy jövő hónapban újranyitják a csarnokot, ahol dolgoztam. De a java csak most jön. Ma délelőtt felhívtak a volt munkahelyemről, hogy náluk van az önéletrajzom, és visszavárnának.
Kiderült, hogy a férjem bevitte nekik. (Ő is ott dolgozik, csak más csarnokban)
Nagyon összevesztünk. Úgy érzem mintha a nyakambarakott volna egy hurkot.
Nem érti milyen rossz volt ott nekem és nem is érdekli.
Panaszkodik, hogy bezzeg, ő maradt. Viszont az ő részlege telljesen más: meló közben zenét hallgatnak, ökörködnek, dumálnak. Míg az a részleg ahol én dolgoztam: kalapáló gépek közt, füldugóval kb 50, megkeseredett nő fűzi fel százasával a laprugókat.
Ez a meló kevesebb idő lenne, mint a jelenlegi, ugyanannyiért, viszont számomra olyan, mint a purgatórium: nem elviselhetetlen, de nem akarok odajutni.
Mivel a nap nagy részét munkával töltöd, szerintem fontos, hogy hogyan érzed ott magad. Én maradnék.
Ha meg a férjem a hátam mögött csinálna ilyet, elgondolkodnék...
Megértelek! Ahogy az előttem szóló is mondta, nem mindegy, hogy az ember hol, hogyan tölti el a fél napját.
Nem lehet, hogy a férjed féltékeny? Lehet, hogy fél, mert bekerültél egy új társaságba és jól érzed magad.
Ott a gyárban meg nem volt kitől féltenie.
Szerintem nyugodtan beszéljétek meg, mondd el, hogy milyen volt neked a régi munka, próbálja a helyedbe képzelni magát. És ő is mondja el, hogy mi bántja, mi zavarja.
Én mindkettőtöket megértelek, tudom milyen olyan helyen dolgozni, ahol nem szeret az ember... Én sem dolgoznék ilyen helyen.
De a férjed is értsd meg, hazamész, később érsz haza, kevesebbet vagy a családoddal és te magad írtad, h hulla fáradt vagy.
Férjed egy tuskó!
És irányítani akar és féltékeny!
Azt hiszem, hogy itt nincs is eldöntendő kérdés :) Akkor lehetne elgondolkodni a férjed javaslatán, hogy menj vissza a régi munkahelyre, ha ott több pénzt keresnél, és szükségetek lenne rá. De így, hogy a pénz ugyanannyi, szava sem lehet. Jó, több időt vesz el, meg el is fáradsz, de legalább boldog vagy, és a világon ennél nincs fontosabb, hisz az élet egyéb dolgai sinen vannak, nem befolyásolja a gyereket ez negatívan.
Szerintem mond azt a párodnak, hogy a döntés a te kezedben van, értékeled a tanácsát, meg is fontoltad, de te mégis maradnál a mostani helyen. A fáradtságra meg ki lehet találni valamit, mondjuk hogy cserébe jobban odateszitek magatokat a hétvégének, többet lesztek együtt, aktívan, tartalmasan töltitek együtt az időt.
A lényeg, hogy ne hagyd magad. Ugyan mit tud tenni ha nem ott dolgozol ahol ő akarja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!