Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki állandóan amiatt pampog, hogy ki mennyi házimunkát végez egy háztartásban, miért nem keres valami más megoldást?
Szétpakolni könnyebb mint utána rendet tenni, ilyen egyszerű :D
Anyámat mindig azzal ösztönzöm hogy gondolj bele neked nem kell 5kor kelni az állatokat etetni nem kell disznóvágás után mosogatni, hanem csak pár tányért kést kell elöblíteni
Én sem értem.
A takarítónő valakinek nem fér bele, vagy anyagilag vagy mert akkor megszólják.
A munkamegosztás meg olyan, hogy legalább 2 embernek egyet kell érteni, ami sokszor probléma.
Az kur.va kevés, ha az asszony elhatározza, hogy mától beosztás szerint csinálják a házimunkát, ha az ura sza.rik rá.
Ennyi.
Bocs, de most untam meg a takarítós kérdéseket.
Nem tudom, de én nem nagyon látok itt ilyen kérdéseket. Inkább az szokott a baj lenni, vagy inkább rosszul esni, ha valakinek nem segít a párja, hiába kérdi, vagy csak leszólja a munkáját. Ez tényleg fárasztó, vagyis lefárasztó tud lenni és előbb-utóbb kiborul a bili.
Takarítónő meg nagyon keveseknek fér bele anyagilag, én konkrétan egyetlen ilyen emberről tudok, pedig nem kevés ismerősöm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!