Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom állandóan megaláz. Mit tegyek?
Ha a párod nem segít és a pártját is fogják, akkor túl sok mindent nem tudsz tenni, és elgondolkodnék hogy a következő pici jó helyre születik-e. Vagy annyit, hogy megkérdezed konkrétan miért csak cseszeget a partvonalról az anyósod, és a veszekedés, kioktatás helyett segíthetne is - vagy tudakold meg, hogy kinek a háztartásában van, és ott veszekedjen. A harmadik lehetőség, hogy megkérdezed, hogy a párod nevelése nem-e az ő dolga lett volna, ahelyett hogy tőled várja el. Végül, pedig simán visszakérdeznék, hogy vajon azért viselkedik-e így mert tőled is ezt szeretnéd ha tennéd, vagy csak az utóbbi időben valaki olyanokat hord össze, ami rossz színben tüntet fel, vagy sok csalán nő arra amire rápisált? Esetleg a párod mitől olyan nyugodt, hogy nem szól közbe? Nyuszi, vagy így oldották meg anyóssal?
Ne hagyd magad hogy kiborítson, és fogást találjon rajtad. Onnantól nem tud mit kezdeni. Maradj higgadt, kimért, és ne kiabálj vissza - próbálj meg a dolgok mögé nézni, hogy miért lett ideges, vagy miért pont te vagy aki útban van.
Először is a férjedet fogd be otthon. Nehogy már munka után, terhesen egyedül csinálj mindent.
Mi a férjed? A harmadig gyerek, hogy neked kell gondoskodni róla?
Az anyós meg foglalkozzon a saját dolgaival, és hanyagold a látogatását. Ha nálatok van, akkor meg látványosan ne csinálj semmit, menj pihenni.
Én csodálom a türelmedet!
Háhá, jó nagy barom vagy, hogy megházasodtál...
Most már harcolhatsz a mamival egy életen át, a párod meg, ahogy elnézem, nem igazán fog szembeszállni az anyjával sem érted, sem a gyerekért.
Én már csak tudom, az én apám is ilyen. Mindig a majom nagyanyámnak van igaza, anyámnak meg kuss.
Hát lehet hogy durva:
"Tárgyaláson:
-Vádlott, miért lőtte mellbe az anyósát?
-Aláhord a puskám."
Hát akár űrpilóta is lehetett volna, akkor is egy suttyó paraszt, és küldd el melegebb éghajlatra.
Két dolgot tehetsz: vagy visszaszólsz, és otthagyod, tehát nem vitatkozol vele, csak belé fojtod a szót, vagy ha kezdi a hülyeségeit, fogod magad, egy szó nélkül kimész, bemész a hálószobádba jól bekú.od az ajtót magad után és beteszel egy jó kis számot, amit felhangosítasz maxra. Ajánlom Alvin és a mókusoktól a Bizalom című számot :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!