Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rejtegeti a telefonját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rejtegeti a telefonját, állandóan a facebookon lóg, még a fürdőszobába és a wc-re is viszi magával. Van valakije?

Figyelt kérdés
Ha a házaspár egyik fele (nő) állandóan a telefonjával a kezében járkál, rejtegeti, soha egy percre nem teszi le, állandóan a facebookon lóg és sejtelmesen mosolyog közben, akkor vajon az gyanakvásra ad okot? Lehet, hogy van valakije?
2014. márc. 10. 09:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%
BIZTOS!!!
2014. márc. 10. 11:02
 12/26 anonim ***** válasza:
56%
Nem lehet, hanem biztos.
2014. márc. 10. 11:13
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

A mikor lemegyek a setét pinecébe fát vágni, viszem magammal a telefonomat.

Amióta előfordult, hogy a wc-ben a kilincs nyelve kiugrott, s nem tudtam kijönni vagy egy óráig, míg a húgom haza nem jött a piacról, azóta mindig viszem magammal a wc-re is a telefonomat. :-)))

2014. márc. 10. 12:30
 14/26 anonim ***** válasza:
83%

Ha eddig is ilyen volt, akkor nem gondolom, hogy ez különösebb jel lenne bármire is. Ha szokatlan, hirtelen változott meg a viselkedése, akkor igen.

Én is szeretem mindenhova vinni magammal a telefonomat, a wc-n ülve is vagy olvasok, vagy internetezek, de nincs másik férfi az életemben a páromon kívül. Ellenben azt is megjegyezném, hogyha én leteszem valahova a telefonomat, nem kapok frászt, ha 2 méterrel arrébb kell sétálnom tőle.

Mondanám, hogy folyamodj valamiféle cselhez, de nem biztos, hogy jó ötlet túrni utána, hogy mivel tölti az idejét a telefonja társaságában.

2014. márc. 10. 12:40
 15/26 anonim válasza:
76%
Szerintem nem tette volna fel a kérdést,ha eddig is ilyen lett volna a felesége...Engem 1-szer megcsalt a párom,és akkor volt,hogy mosolygott miközben az sms-eket olvasta.Addig soha nem néztem meg a telefonját,bíztam benne.Nem értem amúgy miért van felháborodva általában mindeni,ha belenézünk egymás telefonjába...csak az nem szereti,akinek van titkolnivalója...Engem nem zavar ha megnézi, úgy sem talál semmit.
2014. márc. 10. 12:50
 16/26 anonim ***** válasza:
45%
Én is mindig mindenhova viszem magammal a telefonom. Fürödni, wc-re, főzni, ott van a hasamon, ha TV-t nézek, stb. A barátnőimmel mindig FB-n vagy Whatsappon trécselünk, ha nem tudunk találkozni. Sokszor egész nap írkálunk egymásnak, még munkahelyről, suliból is. Van párom, ő is ilyen. Egyikünk sem gyanakodott még soha a másikra. Én mondjuk nem rejtegetem a telóm és ő se, de nem is nyúlnánk egymáséhoz, így nem kell rejtegetni. Én is rengeteget mosolygok, miközben a barátnőimmel hülyeségekről beszélünk, vagy épp elolvasok egy-egy posztot a Pesten Hallottam csoportban például. Hangosan felröhögni is szoktam. Ha eddig nem volt ilyen, eddig nem érdekelte a telefonja, és most 180°-os fordulatot vett a dolog, akkor talán gyanakodhatsz, de én inkább arra gondolnék első körben, hogy unatkozik melletted, és szórakozást keres a közösségi oldalakon. Nem az lenne az első gondolatom, hogy megcsal, hisz ott már a bizalommal is problémák vannak, ami a kapcsolat alapját jelenti.
2014. márc. 10. 15:12
 17/26 anonim ***** válasza:

"csak az nem szereti,akinek van titkolnivalója"

Csak azért, mert ezt leírod, nem lesz igaz. Privát, magamnak való ember vagyok, és az is zavar, ha a párom elolvassa az e-mailjeimben a hírlevelet, hogy hol mennyi az akciós írható CD. Az nekem érkezett, az az én e-mail címem. Nem nőttünk össze, csak mert szerelmesek vagyunk.

2014. márc. 10. 17:36
 18/26 anonim ***** válasza:
54%
bocsánat én ugyanez vagyok: fb-on cuki képeken mosolygok, telefon folyton nálam, és engri bördzözök :D nem feltétlenül jelenti azt, hogy megcsal. Tudom, hogy kicsi az esélye, hogy ő is játszik, de azért ne vessük el ezt a lehetőséget sem.
2014. márc. 10. 19:46
 19/26 anonim ***** válasza:
39%

Kérdés: "még a fürdőszobába és a wc-re is viszi magával. Van valakije?"

Válasz: még a fürdőszobába és a wc-re is viszi magával, tehát van valakije!!

2014. márc. 10. 19:54
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

Sanszos, h van valakije. Ezt csak azért mondom, mert nálunk totálisan ugyanez volt. Évekig minden happy volt, aztán egyszer csak, ahogy te is írod, elkezdte magával vinni mindenhova a telóját, töltőre is csak akkor rakta szinte, amikor nem voltam a közelben. Máskor már este 9-kor odafeküdt mellém, és jókat beszéltünk, ehelyett éjfélig facezett valakivel, mosolygott közbe, csavargatta a haját, a nyakláncát. 1 hónap múlva szakítottunk, mert összeszűrte a levet egy nála 18 évvel idősebb pasival.

Persze ez csak az én történetem, de elég hasonló. Ettől függetlenül lehet, h tényleg csak face függő.

Ha sok változást látsz a viselkedésén napközben is, akkor lehet gond van. Az ember úgyis megérzi, ha valami nem stimmel.

2014. márc. 12. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!