Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rejtegeti a telefonját, állandóan a facebookon lóg, még a fürdőszobába és a wc-re is viszi magával. Van valakije?
A mikor lemegyek a setét pinecébe fát vágni, viszem magammal a telefonomat.
Amióta előfordult, hogy a wc-ben a kilincs nyelve kiugrott, s nem tudtam kijönni vagy egy óráig, míg a húgom haza nem jött a piacról, azóta mindig viszem magammal a wc-re is a telefonomat. :-)))
Ha eddig is ilyen volt, akkor nem gondolom, hogy ez különösebb jel lenne bármire is. Ha szokatlan, hirtelen változott meg a viselkedése, akkor igen.
Én is szeretem mindenhova vinni magammal a telefonomat, a wc-n ülve is vagy olvasok, vagy internetezek, de nincs másik férfi az életemben a páromon kívül. Ellenben azt is megjegyezném, hogyha én leteszem valahova a telefonomat, nem kapok frászt, ha 2 méterrel arrébb kell sétálnom tőle.
Mondanám, hogy folyamodj valamiféle cselhez, de nem biztos, hogy jó ötlet túrni utána, hogy mivel tölti az idejét a telefonja társaságában.
"csak az nem szereti,akinek van titkolnivalója"
Csak azért, mert ezt leírod, nem lesz igaz. Privát, magamnak való ember vagyok, és az is zavar, ha a párom elolvassa az e-mailjeimben a hírlevelet, hogy hol mennyi az akciós írható CD. Az nekem érkezett, az az én e-mail címem. Nem nőttünk össze, csak mert szerelmesek vagyunk.
Kérdés: "még a fürdőszobába és a wc-re is viszi magával. Van valakije?"
Válasz: még a fürdőszobába és a wc-re is viszi magával, tehát van valakije!!
Sanszos, h van valakije. Ezt csak azért mondom, mert nálunk totálisan ugyanez volt. Évekig minden happy volt, aztán egyszer csak, ahogy te is írod, elkezdte magával vinni mindenhova a telóját, töltőre is csak akkor rakta szinte, amikor nem voltam a közelben. Máskor már este 9-kor odafeküdt mellém, és jókat beszéltünk, ehelyett éjfélig facezett valakivel, mosolygott közbe, csavargatta a haját, a nyakláncát. 1 hónap múlva szakítottunk, mert összeszűrte a levet egy nála 18 évvel idősebb pasival.
Persze ez csak az én történetem, de elég hasonló. Ettől függetlenül lehet, h tényleg csak face függő.
Ha sok változást látsz a viselkedésén napközben is, akkor lehet gond van. Az ember úgyis megérzi, ha valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!