Tényleg olyan megvetendő dolog, ha valaki utálja a testvérét?
Persze meglepődnek az emberek.
Nekem egészen addig tart ez az állapot, amíg meg nem ismerik, akkor általában bocsánatot kérnek tőlem.
Persze, hisz ez furcsa dolog. Én nem is értem, miért hangoztatod?
Jogod van nem kedvelni a testvéredet, de ezt megtarthatod magadnak. Én sem beszélek a nővéremmel soha, évente ha egyszer találkozunk amikor mindketten egyszerre látogatunk haza, de akkor se nagyon beszélünk, nem is lenne közös témánk. De azért a feszkót nem szítom, elkönyveltem magamban olyannak, amilyen, és ennek megfelelően állok hozzá. De szerintem csak a párom tudja, hogy igazából mit gondolok róla..
Ugyan miért kérdezik ezt? Vagy hogy megy?
Hello, figyu te szereted a tesőd?
- ÁÁÁÁÁ utálom mint a sz*rt.
Tudod nem kell hazudni de hangoztatni sem kell.
Elég annyit mondani, hogy
- nem igazán vagyunk jóban.. ennyi.
De végül is a kamaszok vagy gyerekeknek még fingjuk sincs mi az az utálat.
Igen, megvetendő.
Meg az is egy utolsó dolog, hogy ideböfögsz valamit, és normális választ vársz, de nem teszed lehetővé, mert nulla információt tartalmaz a firkálmányod.
És miért utálod?
Hány éves vagy, és ő mennyi? Nemetek? Milyen a családotok, stabil, erős? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!