Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki dolog ez? Megvetendő? 18F
Barátnóm kicsivel idősebb nálam,nem igazán vannak ferde hajlamiaim,de ismerek egy kislányt,3-4 nagyonesetleg 5 éves,mittomén???,(egyébként lányoknál arcra megyek főleg)nos és falrepesztően-rettentően baromira szép arca van meg kis csillogós szeme,évente egyszer látom 2 hétig,de mindig "hazavág" szépségével.Most mongyuk ki:a pedofil megdugná.Én semmi ilyenre nem gondolok,de mindig zavarba jövök környezetében,érzem,h ugy kezelem,mintha egy velem egykorú csaj lenne,akibe beleestem.Semmilyen más kisgyerekre semmmit nem éreztem,télleg,nem hobbim,csak ezt nagyon...Kimondottan undorodok annak gondolatától is h ha valaki ennek elkezdene csak"udvarolni,fúúj,ki*eszett undoritó,mit fogna fel ebből a gyerek?áhhfujj,na de azér nemeccer megsimogattam,(ahogy egy gyereket ,kisányt kell).
Nem tiszta magamnak a helyzet...
Amíg nem kürtölöd szét, addig nem ciki! :D
Amúgy meg sztem nem az, mert minden tinédzsernek/kamasznak (bocs, h ebbe a kategóriába sorollak, de sztem az vagy még), vannak bizonyos fantáziái, képzetei, néha néha elég furcsa dolgokról...és ez is egy ilyen szrintem. Majd kinövöd.
L
nekemis volt már hogy meglátam egy oan 8éves kisfiut, de oan arca volt mintegy 17éves fiunak csak kicsit gyerekesen, de énis igy néztem hogy hüüüü ez mien jo pasi lesz majd ha felnö dekár h még ien fiatal:D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!