Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek már összejött a dolog?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy sokáig küzdöttél egy lányért, és végül összejött a dolog?2011. nov. 15. 15:04
2/7 anonim válasza:
Végül is ez helyzetfüggő. Hát ha nagyon látja hogy akarod, és hogyha még az esete is vagy, akkor biztos eltudsz érni valamit. de nem erőltetve
3/7 anonim válasza:
Ha valaki nagyon nagyon teper, az sokszor már bosszantó, ilyenkor jobb lenne hagyni a fenébe az egészet...
21/L
4/7 anonim válasza:
Nem. A lányok külső alapján válogatnak, így v rögtön bejössz nekik, v soha.
5/7 anonim válasza:
Engem idegesítene ha valaki futna utánam. Elsőre is tudom, hogy kell-e ő nekem, vagy nem.
Az udvarlás más tészta, de azt is túlzásba lehet vinni.
28/n
6/7 anonim válasza:
Igen.. az én barátom 6.as koom óta összeakart jönni velem ami még "ártaltan diákszerelemvolt" most 10.es vagyok és egy éve együtt vagyunk. =)=)=)
7/7 anonim válasza:
nem! minél jobban tepertem és azt hittem, hogy ennek most majd lesz "hatása", annál inkább az ellenkező hatást értem el. viszont amikor csak magamat adtam, nem erőltettem a dolgot akkor vesztett helyzetből nyert lett: kezdetben én futottam akkor nem kellettem. viszont amikor teljesen visszavettem utána ő jött...
ezzel csak az a baj, hogy nem Ő volt a nagy "Ő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!