Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejött már valakinek úgy, hogy neten (MSN) kezdett el
ismerkedni és komoly kapcsolat lett belőle? És hogyan?
Ez a baj a mai világgal... Mindent csak neten. Ott mindenki bátor, de személyesen már nyuszi mindenki :) Tessék sépen otthagyni az MSN, IWIWet, pofikönyvet stb és kimenni a szabadba :)
2010. aug. 15. 18:11
2/12 A kérdező kommentje:
de hogy jönne ki velem, mikor még nem is ismer? :S
én szeretném, de ilyen látásból ismerve szerintem iszonyat hülyén jönne ki, főleg, hogy elég sokan "nyomulnak" rá
Amúgy fiú vagy vagy lány?
Én régen erősködtem ezzel a netes dologgal, de elég gáz.
Odakint így működik ha srác vagy: Többször látsz egy lányt mondjuk, és látod hogy mosolyog rád, akkor egyszer csak odamész :) Ha lány vagy akkor meg mosolyogj olyan aranyosan/szexin aminek úgysem tudunk ellenálni :)
De ha tudod, hogy MSNen nem szeret beszélgetni és ezt tudtodra adta, akkor közöld vele, hogy beszélgessetek személyesen.
2010. aug. 15. 18:23
4/12 kicsitita01 válasza:
Nekem internetes ismerkedésből volt az előző kapcsolatom is ami tartott 19 hónapig:) és most egy pár hete ismét sikerült megismerkednem egy sráccal és azóta is együtt vagyunk.Egyiket sem kerestem,csak valahogy megtaláltuk egymást:) Persze ez azóta már inkább személyesen zajlik mint msn-n.De sok sikert hozzá,nekem eddig jóó tapasztalatom volt ezen a téren:)
2010. aug. 15. 18:33
Nekem most jött össze kicsit több mint egy hónapja. 4 hónapig msn- eztünk ,míg találkoztunk. A találkozás így 4 hónap után nagyon jó azota 1 honapja járunk.:D
2010. aug. 15. 18:35
Jaj emberek :) Személyesen kitudja hány emberrel jöhetettek volna össze. És úgy izgalmasabb is. :) Meg jó az első találkozáskor látni a szemét, a viselkedését, a mosolyát stb. És ez jobb mint az MSN-es smiley :D
2010. aug. 15. 18:36
nekem is iwiwen kezdődött egy másfél éves kapcsolat
21F
2010. aug. 15. 18:38
De ha van valakinek web kamerája akkor azon keresztül láthatják egymást. Am mi mikrofonon beszélgetünk órákon át.:D És így is jó volt.
2010. aug. 15. 18:38
Na jó, akkor sincs olyan szép barna színűk a lányoknak, mert a monitor nem barnít :) Na? :D
2010. aug. 15. 18:41
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :) egyébként lány vagyok ^^
és ha nem túl nagy kérés, az első beszélgetésekkor mit dobtatok fel? :$
Kapcsolódó kérdések: