Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejött már valakinek úgy, hogy neten (MSN) kezdett el ismerkedni és komoly kapcsolat lett belőle? És hogyan?
Figyelt kérdés
Eddig egyszer láttuk egymást egy koncerten, de az egyik haverunk közös és itt lakik nem messze.Egyszer már ráírtam, de msnen nem annyira szeret beszélgetni.Mit tehetnék, hogy aktívabb legyen?hogy jobban megismerhessem?(egyébként eddig pozitívan állt hozzám, ahogy észrevettem)2010. aug. 15. 18:06
11/12 Kazama válasza:
"De jó lenne személyesen megismerni" :D:D:D:D
12/12 anonim válasza:
MSN! Úgy felbaszom az agyam rajta! Ott tartok, hogy én már nem is veszek fel csajt. Múltkor is felvettem, vissza se írt. Innentől már nem érdekel az egész. Del.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!