Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért elítélendő / megvetendő dolog?
Nem jönnek be a vagány, bulizós, női nadrágot, Zarából öltözködő 'divatfiúk'. Elmegyek mellettük, nem csorgatom rájuk a nyálamat.
Sokkal inkább bejönnek az 'okos fiúk'. Nem arra a típusra gondolok, akiknek csak tanulásból áll az életük. Oda vagyok az olyan férfiakért, akik értelmesek, akikkel bármiről lehet beszélni, primitívség nélkül.
A suliban összehozott a sors egy nagyon intelligens, okos sráccal. Egyből levett a lábamról. Nagyon jól kijövünk egymással. Az osztálytársai szóltak, hogy ne foglalkozzak vele (a sráccal foglalkozom, velük nem). Gyakran bántják, mert jó jegyei vannak, és érdekli a fizika, informatika.
Engem nem érdekel, ki mit gondol a másikról, én majd eldöntöm, hogy kivel állok szóba, és kivel nem. Mondták, hogy nem értik, hogy tudok vele ilyen jól kijönni. Látom, hogy lenézik, amiért ilyen.
A srác egyáltalán nem gáz, vagy ciki. Egy egyszerű, végzős srácról van szó.
Miért kell lenézni azt, aki nem iszik, bulizik, és tanul? Miért kell beleszólni, hogy kivel állok szóba?
19l
Kis módosítás: *női nadrágot hordó
Nem arra a típusra gondolok, akiknek csak tanulásból áll az életük, hanem más is érdekli a tanuláson kívül.
u.i.: siettem, nem olvastam vissza :)
És majd meglátod többre is viszi ,mint ezek az "Zara" utánzó züllött majmok,már bocs a kifejezésért.
Én pl mindig is lenéztem a márka utánzó majmokat,ez egyenlő az egyéniség hiányával.
Igazából nincs semmi köztünk, csak nagyon jól kijövünk. Sokat nevetgélünk :) (bár néha látom, hogy zavarban van, de ettől eltekintve nagyon jóban vagyunk)
Ő szokott az lenni, aki szól, hogy 'térjek észhez', ha nyavalygok a suli miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!