Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért elítélendő / megvetendő dolog?
Nem jönnek be a vagány, bulizós, női nadrágot, Zarából öltözködő 'divatfiúk'. Elmegyek mellettük, nem csorgatom rájuk a nyálamat.
Sokkal inkább bejönnek az 'okos fiúk'. Nem arra a típusra gondolok, akiknek csak tanulásból áll az életük. Oda vagyok az olyan férfiakért, akik értelmesek, akikkel bármiről lehet beszélni, primitívség nélkül.
A suliban összehozott a sors egy nagyon intelligens, okos sráccal. Egyből levett a lábamról. Nagyon jól kijövünk egymással. Az osztálytársai szóltak, hogy ne foglalkozzak vele (a sráccal foglalkozom, velük nem). Gyakran bántják, mert jó jegyei vannak, és érdekli a fizika, informatika.
Engem nem érdekel, ki mit gondol a másikról, én majd eldöntöm, hogy kivel állok szóba, és kivel nem. Mondták, hogy nem értik, hogy tudok vele ilyen jól kijönni. Látom, hogy lenézik, amiért ilyen.
A srác egyáltalán nem gáz, vagy ciki. Egy egyszerű, végzős srácról van szó.
Miért kell lenézni azt, aki nem iszik, bulizik, és tanul? Miért kell beleszólni, hogy kivel állok szóba?
19l
Azt mondani, hogy azért nézik le, mert nem iszik és nem bulizik, egy nagyon sarkított megfogalmazás. Persze tény és való, hogy ha egy ember nem a szokásos formában kommunikál a többiekkel és mellé könyvmoly, hamar ráakasztják a gyökér címkét; én csak azt akarom mondani, hogy ez nem azért van, mert nem jár bulikba és nem iszik. Éppen azért nem jár bulikba, mert nem hívják.
Attól függetlenül amit írtam, még simán lehet hatalmas arc (sőt!), márpedig ha kedveled, akkor le kell szarni a sok tirpákot. Nekem is volt nem egy olyan osztálytársam, aki valamilyen módon messze kirikított a társadalomból, és ki is voltak nézve rendesen, miközben igazi egyéniségek és kuriózumok voltak, ha éppen nem is volt egyszerű megtalálni velük a hangot. A tinik világa ilyen sajnos...
Viszont még egyszer leírnám: ennek köze sincs ahhoz, hogy valaki iszik, vagy nem iszik. Az általam korábban említett ismerősök között volt olyan is, aki ivott, olyan is, aki nem és a menő gyerekek között is akadt mindkettőből.
Azt nem tudom, hogy miért kell lenézni az ilyeneket, én nem néztem le soha senkit emiatt. Csak szimplán nem foglalkoztam velük, lesz-rtam őket, mert én meg a másik véglet voltam, nagyon durván piáltam meg buliztam még a gimiben.
BTW szerintem az az egy probléma van az ilyen emberekkel, hogy a lázadó korszak az ugyanúgy hozzátartozik a lelki fejlődéshez, és ha valaki kimarad ebből, annak valószínüleg később lelki problémái lesznek.
Azt meg nem is értem, miért érdekel téged, hogy olyan emberek próbálnak beleszólni a dolgaidba, akiknek semmi közük hozzá. Szimplán le kell sz-rni.
Az osztálytársaid gyökerek.
Az ilyenekből lesznek azok, akik a 40-es éveikben még mindig az őseiket lejmolják le, és v.mi sz*r melót végeznek még sz*r*bb fizetésért.
Azért mert az átlag befolyásolt emberek vannak sokan, és a normálisan gondolkozók a kisebbség. De ez nem baj, legalább van előttünk sok példa, hogy milyeneké nem szabad válnunk.
Ne hallgass másokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!