Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg olyan megvetendő...

Tényleg olyan megvetendő dolog, ha valaki utálja a testvérét?

Figyelt kérdés
Ha valakinek elmondom az mindig úgy meglepődik, az anyám meg nem bírja elfogadni ezt a dolgot
2015. szept. 28. 08:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 Nyugi, nagyon hasznos volt! Csak van aki elvből megveti a válaszod.
2015. szept. 28. 10:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az utalat, mint szo eleg eros jelentessel bir, talan azert lepodnek meg. Szerintem valaki irant utalatot akkor erzunk ha az a valaki egy csomo olyan dolgot tett amivel nekunk art. A tesod mit tehetett, hogy utalod? Miert nem fogalmazol ugy, hogy nem jossz ki vele jol? Akkor lehet, hogy nem neznenek olyan furan az emberek, nem gondolod?
2015. szept. 28. 20:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Nem kötelező szeretned, azért mert a tesód. A rokonait nem választhatja meg az ember, ennélfogva jogunkban áll adott esetben akár utálni őket.
2015. szept. 29. 08:07
 14/17 anonim ***** válasza:

"Aki kérdezi milyen kapcsolatban vagyok vele, annak szoktam elmondani, de most hazudnom kéne akkor neki?"

Nem, de mondjuk a "Nincs igazán jó/szoros kapcsolatom vele" az eggyel finomabb, mint hogy utálod.

2015. szept. 29. 23:43
 15/17 anonim ***** válasza:

#12 kölcsön - "Miert nem fogalmazol ugy, hogy nem jossz ki vele jol? Akkor lehet, hogy nem neznenek olyan furan az emberek, nem gondolod?"

Ki tudja mit tett vele, és ki tudja el akarja-e mondani.

Ha enyhe vagy súlyos itt most az ő döntése.

De szerintem valószínűleg akkor is korszakos lehet. - bár tudni, nem tudom.

Én gyűlöltem anyám mostohaanyát, lapáttal verte öregkorában agyon a kutyákat - mert nem ették meg a káposztát.

Mocskolta anyám édesanyát és rokonait 16 évig. Gyűlölte és imádta anyámat; gyűlölte hogy nem lehet saját gyereke, mintha erről ő tehet volna, és imádta mint a édes, kedves lányát akit kényeztetett.

Nem is csoda, hogy bipoláris depressziós lett az anyám, és kevert személyiségzavaros.

2015. szept. 30. 01:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a megvetendő teljesen rossz szó, mert nyilván okod van rá, kétlem, hogy azért utálod, mert 1-2x valami piti dolgon összekülönböztetek, itt súlyosabb dolgok lehetnek a háttérben gondolom én. Nekem 1 testvérem van, az túlzás, hogy utálom, érzek némi testvéri kötődést, de mély,szoros kapcsolat egyáltalán nincs köztünk, nincs semmi közös témánk, teljesen más dolgok érdekelnek minket, pedig mindössze 2 év van köztünk és már mindketten felnőttek vagyunk. Külföldön élünk mindketten(én Németországban, tesóm Angliában), már majdnem két éve nem láttam, kb. 2-3 havonta van azért egy emailváltás, vagy 10 perces telefon,mert mint írtam, azért nem akarok neki rosszat, szeretném, hogy jól alakuljo az élete, csak egyszerűen egyikünknek sincs igénye arra, hogy komolyabban tartsuk a kapcsolatot, de azért ha baj történne mindketten azonnal rohannánk segíteni.
2015. szept. 30. 10:37
 17/17 anonim ***** válasza:

# 8

Mert a te gyűlölettől csöpögő válaszod nem gáz. :)

Nem megvetendő, azok, akik ezen felháborodnak, valószínűleg soha nem tapasztalták meg azt az érzést, amikor a saját drága testvéred elbulizza az édesapátok sírjára félretett pénzösszeget...

2015. okt. 25. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!