Az volna a kérdésem hogy 16 éves lány vagyok terhes! A párom albérletben költözik, és 22eves. Én is szeretnek elköltözni de nem engedik! Mit tudok tenni? (A házasságon kívül, mert abba nem egyeznek bele, és a baba marad! )
13. Az írásképe alapján, na meg persze az alapján, hogy 16 éves korára felcsinálták, valószínűleg nem épp a napon barnult és már az is kb. csodának számít, hogyha még jár suliba...
Amúgy hazaállít azzal, hogy ennyi idősen bekapta a legyet és még neki van elege, amiért a szüleinek ez nem tetszik :D Milyen kár, hogy nincs már Maunika-só, pedig ott megvitathatták volna ország-világ előtt ezt a témát. :(
Ha jól értem, a kérdés még mindig nem az, hogy a Kérdező megtartsa-e a terhességét...
A terhesség megtartása dolgában a döntés joga kizárólagosan a Kérdezőé, és nem a "csakis a legjobbat akaróké" - szerencsére. A magyar jog ebben még türhető szinten korlátozza a magukat mindenhatónak képzelő szülőket, se a gyerek megtartásába/elvetetésébe, se a Kérdező költözésébe, se az esetleges házasságába nem nekik adja az utolsó szót, és ez bizony pont így van jól.
Azokat meg végképp nem értem, akik a Kérdezőnek a szüleivel való viszonyán sopánkodnak... ugyan ki az az idióta, aki önként és dalolva maradna egy elnyomó, korlátozó alá-fölérendelt kapcsolatban, ha van bármi módja is egy egyenrangú, mellérendelt kapcsolatban erőszaktól mentesen, szabadon a saját értékrendje szerint élni???
Hogy mit tudsz tenni? Elhúzol abortuszra, és nem ba.szod el a gyerek életét, ha már a sajátodra szarsz. Vagy ha már ennyire abortuszellenes vagy- bár nem vagyok a megszülöm
és eldobom híve- , szüld meg, és add örökbe hogy normális anyja legyen, ne egy ilyen ostoba liba mint te vagy.
"A párom albérletben költözik, és 22eves. Én is szeretnek elköltözni de nem engedik! Mit tudok tenni?"
Ja, és te miből gondolod, hogy a 16 éves terhes, semmilyen végzettséggel nem rendelkező, kiszolgáltatott lánynak a felnőtt, dolgozó, őt eltartó palija meg fogja engedni, hogy egy EGYENRANGÚ kapcsolata is legyen mellette?
28!
Kiskorú anya vagy apa eseten apai elismerő nyilatkozatot csak és kizárólag a kiskorú törvényes képviselőjének engedélyével lehet tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!