Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az volna a kérdésem hogy 16...

Az volna a kérdésem hogy 16 éves lány vagyok terhes! A párom albérletben költözik, és 22eves. Én is szeretnek elköltözni de nem engedik! Mit tudok tenni? (A házasságon kívül, mert abba nem egyeznek bele, és a baba marad! )

Figyelt kérdés
Nem jövök ki jól a szüleimmel ez a dolog óta egész nap áll a vita. Nagyon elegem van!
2019. márc. 23. 16:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/130 anonim ***** válasza:
37%
"értelmes ember előbb biztatná a 27 évest szülésre, és a 16 évest nem, " - értelmes ember felfogja, hogy egyik se azt kérdezte, hogy szüljön-e vagy nem, abban a tekintetben eldöntöttek mindketten. Értelmes ember abban segít a másik embernek, amiben az segítséget kér. Vagy ha az ellenkezik a saját elveivel, akkor nem ír oda...
2019. márc. 25. 21:40
 122/130 anonim ***** válasza:
40%

Jajj Istenem nyomd már el magad. Szerintem leírt mindenki mindent sok oldlaon keresztül. Rohadt unalmas vagy már a fennakadt lemezeddel, nem kezdem el veled előlről az egészet.

Menj ideologizáld meg magadnak miért is rohadt jó ötlet ha egy 16 éves szül a bizonytalanba havi 40 ezerre. Bánom is én.

Mint mondtam tudom jól, hogy nagyobb örömöd nincs az életedbe csak a szülőfóbiádnak (vagy babucikafóbiádnak) hódolni.

Rossz már neked.

2019. márc. 25. 21:56
 123/130 anonim ***** válasza:
34%
#122, még egy kicsit toporzékolj is hozzá, úgy hatásosabb - ennek dacára még mindig nem mi döntjük el, hogy a Kérdező mit tegyen és mit ne, hanem a Kérdező maga. Szerencsére.
2019. márc. 25. 22:35
 124/130 anonim ***** válasza:
23%

Szánalmas unalmas életű idióta :D

További jó beszélgetsét magaddal.

Lemezre vigyázz, elkopik :D

2019. márc. 25. 22:38
 125/130 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező! Olvass utána a nagykorusítási eljárásnak, össze tudtok házasodni, nem a szüleid döntése...

Onnantól kezdve nagykorú leszel és sem a szüleidnek, sem a párodnak nem lehetsz jogilag alárendelve.

Egyenrangúak lesztek.

Viszont egy apasági vizsgálat szükséges lenne, így a fiú sem tud kihatrálni, meg gyerektartást köteles lesz lagalább fizetni, ha mégis...

Amúgy azt nem említette a kérdező, hogy védekeztek e, lehetséges hogy védekeztek és annal ellenére esett teherbe.

2019. márc. 26. 18:08
 126/130 anonim ***** válasza:
57%
Azért szánalmas, hogy itt van aki arra biztat egy gyereket hogy szüljön, és szórakozzon egy gyerek életével.. Felfogja az illető mekkora felelősség egy gyerek?
2019. márc. 26. 18:53
 127/130 anonim ***** válasza:
29%

Én nem bíztatom, nem foglalok állást.

A joga az megvan hozzá...

Ő már eleve úgy tette fel a kérdést, hogy vállalja.

Te viszont itt offolsz és meg akarod fosztani a jogaitól, na ez szánalmas és sérti is az oldal szabályzatát...

2019. márc. 26. 18:58
 128/130 anonim ***** válasza:
57%
Senki nem akarja "megfosztani a jogaitól", egyszerűen fel akarják hívni rá a kislány figyelmét, hogy ne rontsa el az életét. Az lenne a szemétség, ha ezt nem tennék szóvá.
2019. márc. 26. 19:10
 129/130 anonim ***** válasza:
26%

Hidd el, hogy ezeket a dolgokat majd a szakemberek, a megfelelő módokon megbeszélik vele... Majd ha már eljutott odáig.

Te viszont itt térítgetsz, nem vagy hajlandó az objektívitásra és még másokat b*szol le mert mernek a kérdésre válaszolni.

Senki nem kiváncsi erre!

2019. márc. 26. 19:21
 130/130 anonim ***** válasza:
32%
Még mindig totálisan felelőtlen és légből kapott valakinek az "élete elrontásáról" szónokolni, akiről azt se tudjuk, hogyan akar élni, milyen életet szeretne magának... az ilyen ember info híján a saját gondolkodását és értékrendjét projektálja ki a másikra...
2019. márc. 26. 20:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!