Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az volna a kérdésem hogy 16...

Az volna a kérdésem hogy 16 éves lány vagyok terhes! A párom albérletben költözik, és 22eves. Én is szeretnek elköltözni de nem engedik! Mit tudok tenni? (A házasságon kívül, mert abba nem egyeznek bele, és a baba marad! )

Figyelt kérdés
Nem jövök ki jól a szüleimmel ez a dolog óta egész nap áll a vita. Nagyon elegem van!
2019. márc. 23. 16:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/130 anonim ***** válasza:
39%

Ja értem azért mert te kukáztál a kérdezö is kukázzon mert úgy kell azt. Francért akarod a nyomorod másra erőszakolni?

Amúgy inkabb a szülö feleljen érte mint te. Aki azt az üzenetet küldi egy fiatal felé hogy lényeg az életben utálni mindenkit haragudni mindenkire és büszkén túrni a szemétben.

Ki nem allhatom az ilyen minenki hülye csak én vagyok helikopter embereket. Azokat az embereket akiknek egy celjuk van csak az életben: rombolni, viszályt szítani, összeugrasztani családokat.

Huzz vissza a buckadba. Hogy jösz te ahhoz más embereket mérgezz a benned lakozó gyülölettel?

Azért mert neked nincsennek érzéseid -mert mert lennenek- nem kell mást is lerántani a fertöbe amibe tengődsz.

2019. márc. 25. 18:04
 102/130 anonim ***** válasza:
33%
#100, szerinted ezek közül melyik nem igaz ugyanúgy azokra a szülőkre, akik "csak" a jogaidtól, a szabad akaratodtól fosztanak meg? A depresszió, a diliház, vagy a családon belüli erőszak lehetősége? Szerinted hány felnőtt gyerek nem akar tudni se az életébe erőszakosan beleavatkozó szüleiről? Hány fiatal törzsvendég a pszichológusnál és a pszichiáternél a "csak jót akaró" autokrata szülei miatt?
2019. márc. 25. 18:09
 103/130 anonim ***** válasza:
33%
"Ja értem azért mert te kukáztál a kérdezö is kukázzon mert úgy kell azt. Francért akarod a nyomorod másra erőszakolni?" - miért hazudsz már megint? Itt én képviselem azt, hogy a Kérdező szabadon éljen a törvény adta döntési jogával - ahogy akar - és te akarod mindenáron befolyásolni, ráerőszakolni a saját beteg gondolatvilágodat, érzésvilágodat.
2019. márc. 25. 18:11
 104/130 anonim ***** válasza:
34%

Azért az szép, hogy a kérdező szüleit még 1 mondat erejéig sem ismerhettük meg, de te már kombinálsz, hogy olyan emberek akik diliházba juttanák a saját gyereküket.

A mániákus szülőfóbiád súlyosan kezelendő szerintem.

Segítek a szülő szó nem egyenlő szocioptata szóval.

Aki itt meg diliházba tudná juttani a kérdezőt max te vagy, ha elhiszi neked hogy pár tízezer ft-ból ő él majd mint Marci Hevesen, aztán ha koppan és felégetett minden hidat maga mögött jön a nagy összeomlás.

Tudod, nem mindenkinek való a kukázós életmód. Lehet te kva jól elvoltál, más meg belerokkan lelkileg, ne adj Isten kárt tesz magában, aztán hajára kenheti a nagy "szabdságot".

De ugye érdekel is ez téged, hogy ezt kívánod egy kiskorúnak.

2019. márc. 25. 18:14
 105/130 anonim ***** válasza:
39%

Ki hazudik??? Fenomenális vagy. Te magad írtad hogy volt idő mikor földről szedegetted a dekket. Az már kb a szemétben turkászás kategória. Ki ezt ki azt szed onnan, normálisék meg leginkább semmit.

Itt te vagy az aki betegesen rá akarja erőlteni mindezt egy kiskorúra mert szociopata szülőket vizionál.

2019. márc. 25. 18:15
 106/130 anonim ***** válasza:
33%
#104, újra elmondom: a döntés a Kérdezőé. Képes vagy ezt felfogni végre?
2019. márc. 25. 18:17
 107/130 anonim ***** válasza:
33%

Persze hogy fel.

Te meg fogd fel, hogy az éremnek 2 oldala van. Te itt hevesen reklámozod az egyiket, muszáj hogy valaki bemutassa neki a másikat is, mielőtt te még itt átmész politikusba, és elhhiteted a hívőkkel hogy 40 ezerből meg lehet élni :)))) sőőt még majd autóra meg nyaralásra is jut.

Kérdező tudja csak nyugodtan meg, hogy választhatja azt az utat de keserves lesz az egyszer biztos. Aztán ha van annyira hlye mint te voltál, akkor lelke rajta, nekem nem lesz sem jobb sem rosszabb ettől azt elhiheted.

nekem nem fűződik érdekem ahhoz hogy a kérdezőt rábeszéljem valamire, csak neked.

2019. márc. 25. 18:21
 108/130 anonim ***** válasza:
33%

Ja és még valami erre a szegénységre. Iszonyú felháborító hogy te úgy beszélsz, mintha csak a te lelkivilágod létezne. Azért mert te ezt a földről felszedegetős dolgot semmiségként élted meg, attól gondolod más is annak éli meg?

Tudod te hányan lettek öngyilksook mert nem bírtak kilábalni az anyagi gondjaikból, és reményvesztettek lettek? De persze szánjuk ezt opciónak egy 16 éves kislánynak, aztán vagy elég erős lesz vagy nem, mi?

Igazából mondhatod azt hogy ez a kérdező döntése de szomorú, hogy csak opcióként is felmerül, hogy te egy olyan életet kívánj (akár átmenetileg is) a kérdezőnek mint ami neked volt. És ezt mind úgy hogy xart se tudsz már bocs, a kérdezőről a személyéről, a lekivilágáról.

Legyen már határa a szülőfóbiás őrületednek az Isten áldjon meg. Ami sok az sok.

2019. márc. 25. 18:32
 109/130 anonim ***** válasza:
33%
"Igazából mondhatod azt hogy ez a kérdező döntése de szomorú, hogy csak opcióként is felmerül,"- már kezded újra a Kérdező döntési jogának elvitatását...
2019. márc. 25. 18:36
 110/130 anonim ***** válasza:
33%

Nem vitatom el, azt csinál amit akar.

Én csak azt mondom, hogy gusztustalan tőled, hogy opcióként benned felmerült hogy majd a kérdező adabszurdum kuka mellől felszed ezt azt mert te is végicsináltad. 16 éves lányról beszélgetünk. Hát nem tudom, de én az ellenségeimnek sem kívánom hogy kuka mellől szedegessenek bármit, inkább oldaja meg msáhogy de engem elszomorít az ilyen látvány. Te meg csuklóból, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne... Ismétlem kiskorúról van szó.

Ezzel szépen bemutatkoztál, újra.

Éljen a szülőfóbia bármiáron.

2019. márc. 25. 18:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!